Apple Future Planning Leak julkaisee nämä laitteet mukaan lukien iPhone SE 4, taitettava iPhone, iPad vuonna 2024

Riya

Updated on:

Applen tulevaisuuden suunnittelu on vuotanut. Applen tulevista puhelinlanseerauksista on vuotanut viimeisimmät uutiset, että Apple tuo markkinoille joitain uusia malleja seuraavien 2-3 vuoden aikana. Kuten aiemmat mallinsa, tämäkin malli on valmis luomaan aaltoja markkinoilla, Applen ei tarvitse enää kuin tuoda se markkinoille. Applella on suuria suunnitelmia tulevaisuudelle. Apple aikoo tuoda markkinoille Affordable Vision Pron , joka valmistaa taitettavia puhelimia .

Apple Future Planning Leak on paljastanut, että Apple aikoo myös julkaista joitain uusia versioita iPadistaan . Näihin iPadin uusiin versioihin on tehty joitain muutoksia , minkä jälkeen ne tulevat markkinoille. Kaiken tämän lisäksi Apple suunnittelee myös iPhone SE 4:n julkaisemista vuonna 2024 . Ihmiset, jotka ovat odottaneet taitettavaa iPhonea pitkään, uutinen sen valmistumisesta lähitulevaisuudessa on löytynyt myös tästä Applen tulevaisuuden suunnitteluvuotosta .

Applen tulevaisuuden suunnittelun vuotolaitteet

Apple Future Planning Leak on paljastanut joidenkin laitteiden nimet, jotka julkaistaan ​​seuraavien 2-3 vuoden aikana. Kaikista näistä laitteista tärkein laite, johon kaikkien katse on kiinnitetty, on taitettava iPhone . Kyllä, taitettavan puhelimen lanseerauksen jälkeen Androidissa oli iPhone-asiakkaiden vaatimus pitkään, että Apple lanseeraa myös taitettavan puhelimen, minkä nyt Apple on päättänyt toteuttaa ja pian saat tämän puhelimen markkinoille. tulee saataville upeilla ominaisuuksilla.

Applen tulevaisuuden suunnitteluvuoto
Apple Future Planning Leak Image Credit Pexel

Taitettavan iPhonen lisäksi se voi käynnistää Vision Pro VR -kuulokkeet , mukaan lukien iPhone SE 4 , iPad OLED-näytöllä , taitettava iPad , MacBook OLED- paneelilla . Kaikki nämä tiedot on jakanut tekniikan käyttäjä sosiaalisen median alustalla X. Suuri hindilainen uutissivusto on jakanut tämän tiedon verkkosivuillaan.

Applen tulevaisuuden suunnitteluvuoto
Apple Vision Pro

Apple Future Planning Leak Taitettava iPhone

Apple Future Planning Leakin suurin paljastus on taitettava iPhone. Tästä vuodosta on käynyt selväksi, että Apple työskenteli pitkään taitettavan puhelimen parissa ja nyt on tullut aika tuoda se markkinoille parhaiden ominaisuuksien ja testauksen jälkeen. Tiedätte kaikki, että Apple ei koskaan leiki tuotteidensa laadulla. Siksi tämä tuote on päätetty tuoda markkinoille laajan testauksen jälkeen.

Kuten vuodosta paljastui, tämä puhelin voidaan julkaista vuoteen 2026 mennessä. Tämän puhelimen taitettava päänäyttö on 8 tuumaa ja kansinäyttö 6 tuumaa. Tähän puhelimeen voidaan antaa myös 72 MP kamera, mikä tekee tämän puhelimen kuvanlaadusta vieläkin paremman.

Applen tulevaisuuden suunnittelu vuotaa iPad Airiin

Tässä vuodossa on myös paljastunut, että Apple suunnittelee myös iPad Airin lanseerausta 11 tuuman OLED-näytöllä. Näet tässä iPadissa monia uusia ominaisuuksia, jotka tekevät tästä puhelimesta entistä paremman. Joka tapauksessa ihmisten odotukset Applelta ovat erittäin korkeat, minkä vuoksi ihmiset ostavat tämän puhelimen tämänkin hinnan maksamisen jälkeen. Eikä Apple myöskään koskaan halua minkäänlaista kysymysmerkkiä premium-laadustaan, siksi Apple yrittää jatkuvasti parantaa tuotteitaan.

Tässä ponnistelussa Apple parantaa jatkuvasti kaikkien tuotteidensa laatua ajoittain, jotta käyttäjä nauttii siitä eikä voi edes ajatella mitään muuta merkkiä. Tämän Applen laadun ansiosta Applen käyttäjäkunta kasvaa päivä päivältä. Apple on ottanut askeleen eteenpäin ja päättänyt pitää tämän uuden iPadin näytön noin 11 tuumana.

Apple Future Planning Leak -taitettava iPad

Askeleen eteenpäin iPad-sarjassa Apple on tällä kertaa päättänyt tuoda markkinoille myös taitettavan iPadin.Nyt jää nähtäväksi kuinka onnistunut tämä Applen kokeilu onnistuu. Joka tapauksessa Applella on ollut voittaneita tuotteita tähän asti, yksikään ei ole epäonnistunut ja jatkaakseen perintöään Apple on päättänyt tuoda tällä kertaa markkinoille taitettavan iPadin. Tästä iPadista ei ole vielä paljoa tietoa vuotanut. Pysy yhteydessä meihin saadaksesi lisätietoja.

Applen tulevaisuuden suunnitteluvuoto iPhone SE 4

Applen uuden iPhonen nimi on paljastettu Apple Future Planning Leak -lehdessä nimellä iPhone SE 4. Apple ei ollut julkaissut mitään kohtuuhintaista puhelinta pitkään aikaan. Mutta tällä kertaa Apple on yrittänyt kompensoida tätä puutetta ja tällä kertaa päättänyt julkaista iPhone SE 4:n. iPhone julkaisi SE-sarjan SE 3 -puhelimen kauan sitten. Sen jälkeen tämän sarjan puhelinta ei ole tullut markkinoille.

Tällä kertaa ihmisten kysyntä huomioon ottaen iPhone on päättänyt julkaista tämän sarjan puhelimen. Apple lanseerasi premium-puhelimiaan pitkään, tällä kertaa se on päättänyt tuoda markkinoille edullisen puhelimen. Tämän puhelimen odotetaan saapuvan vuonna 2025.

Applen tulevaisuuden suunnitteluvuoto MacBook

Seuraava laite, joka on nimetty Apple Future Planning Leakissa, on MacBook. Tämä OLED-näytöllä varustettu MacBook voidaan myös julkaista vuonna 2026. Kuten Apple Future Planning Leak paljasti, tämä MacBook voidaan julkaista kahdella 16- ja 14-tuumaisella versiolla. Kuten mainittiin, näet myös näissä uusissa MacBookeissa monia muutoksia.

Applen tulevaisuuden suunnitteluvuoto
MacBook

Apple Future Planning Leak Vision Pro VR -kuulokkeet

Applen tulevaisuuden suunnitteluvuoto
Apple Vision Pro -kuulokkeet

Tässä vuodossa myös tämän uuden laitteen nimi on paljastunut. Applen kerrotaan tuovan markkinoille Vision Pro VR Headsetin edulliseen hintaan, mikä tuo suurta onnea niille ihmisille, jotka eivät voineet ostaa sitä korkean hinnan vuoksi.

johtopäätös

Yllä olevasta tiedosta käy selvästi ilmi, että Apple aikoo lähiaikoina vaivata kilpailijoitaan uusilla tuotteillaan ja antaa käyttäjilleen hyvän kokemuksen. Kaikki käyttäjät odottavat innolla laitteita, joiden nimet on paljastettu Apple Future Planning Leakissa. Katsotaan nyt milloin heidän odotuksensa päättyy. Pysy yhteydessä meihin saadaksesi lisätietoja.

FAQ

Mitä Applen tuotteita tulee markkinoille?

Kuten vuoto paljasti, Apple aikoo julkaista taitettavan iPhonen, SE4:n, iPadin ja MacBookin.

Milloin taitettava puhelin tulee markkinoille?

Kuten vuodosta paljastui, tämä puhelin tulee markkinoille vuoteen 2026 mennessä.

Minkä kokoisena Apple julkaisee MacBookin?

14 tuumaa ja 16 tuumaa

Riya
+ posts
Hei siellä! Olen Riya Singh, omistautunut äiti kokopäiväisessä seikkailussa ja osa-aikainen kotitalouspäällikkö. Äitiyden kauniissa kaaoksessa jongleeraaminen on vahvuuteni, ja minulla on ilo luoda rakastava koti perheelleni. Vanhemmuuden lisäksi kiinnostukseni kohteina ovat viihteen, autojen, politiikan ja henkisyyden monipuoliset maisemat. Olipa kyseessä vangitseva elokuva, pysyminen ajan tasalla automaailman uusimmista asioista, ajatuksia herättäviin poliittisiin keskusteluihin osallistuminen tai lohdutuksen etsiminen hengellisistä pyrkimyksistä, arvostan elämän monipuolisuutta. Liity kanssani tälle matkalle, jossa äitiyden roolit ja kotitalouden johtaminen kietoutuvat viihteen, autojen, politiikan ja henkisyyden kiehtoviin alueisiin. Jaetaan tarinoita, oivalluksia ja naurua matkan varrella!

Leave a Comment