Kuinka GameStop Italy parantaa asiakaskokemusta, myymälätoimintaa ja viestintää

Dumber

Viestintä vähittäiskaupan ympäristössä, olipa kyse sitten brändin ja asiakkaiden tai myymäläkumppaneiden ja asiakkaiden välillä tai yksinkertaisesti kaupan johdon ja myymälän henkilökunnan välillä, on ratkaisevassa roolissa palkitsevan asiakaskokemuksen luomisessa.

Tämä on tärkein syy, miksi GameStop Italy, GameStop US Inc:n jalanjäljissä, otti Opterus Opscenter -pilvikaupan viestintä- ja tehtävienhallintaratkaisun käyttöön 271 toimipaikassaan.

Opteruksen kanssa GameStop Italy, amerikkalainen yritys, jonka pääkonttori on Milanossa, tarjoaa nyt yhden luukun portaalin kaikille vähittäiskaupan toiminnoille, minkä ansiosta kaikilla myymälöillä on keskitetty kojelauta tehtäviä, aktiviteetteja ja päivityksiä varten. Teknologia, joka myös lisää työntekijöiden tuottavuutta, korvasi kotitekoisia ratkaisuja ja manuaalisia prosesseja.

GameStop Italy käyttää kojelautaa, kalenteria, kyselyitä, viestejä, tehtävänhallintaa, asiakirjoja ja tietokantamoduuleja ja aikoo ottaa käyttöön lisämoduuleja, mukaan lukien auditoinnit ja liput.

Kyselymoduuli tarjoaa mahdollisuuden luoda mukautettuja kyselyitä ja lomakkeita, jotka palauttavat tiedot välittömästi sen valmistuttua, kun taas kojelautamoduuli antaa brändille mahdollisuuden tarjota kaikille myymälän työntekijöille päivityksiä tiedoista ja toiminnoista.

Tekniikka parantaa näkyvyyttä koko jälleenmyyjän organisaatiossa ja tarjoaa myymäläpäälliköille ja työntekijöille nopean ja helpon pääsyn tietoihin – kaikki tämä parantaa asiakkaan kokemusta.

Käyttöönoton pyrkimys

Opterus teki tiivistä yhteistyötä GameStop Italian kanssa koko käyttöönottovaiheen ajan, joka sisälsi Opscenterin räätälöinnin jälleenmyyjän vaatimusten ja brändistandardien täyttämiseksi, koulutusta ja tukea, ja se myös hallitsi prosessia alusta loppuun operatiivisen viestinnän valvojan Karin Palazzon mukaan. , GameStop Italia.

“Opterus tarjoaa koulutusta kaikille vähittäiskaupan yritystason henkilökunnalle ja ratkaisun ylläpitäjille. Tiimi työskenteli tiiviisti GameStop Italian kanssa tarjotakseen digitaalisia työkaluja myymälöiden etulinjan henkilökunnalle, jotta he voivat oppia navigoimaan Opterus Opscenterissä”, Palazzo kertoi Retailille. Asiakaskokemus sähköpostihaastattelussa.

“Yleensä ratkaisu on niin intuitiivinen, että jos käyttäjä on käyttänyt Googlea, Facebookia tai sähköpostia aiemmin, hänellä ei ole ongelmia työkalun käytössä.”

Ratkaisu vähentää manuaalisiin tehtäviin kuluvaa aikaa ja vaivaa, mikä tekee toiminnanhallinnasta paljon tehokkaampaa ja tuottavampaa.

“Opterus Opscenterin avulla voimme nopeasti saada myymälän palautteen ja kerätä päivityksiä päivittäisistä toiminnoista, mikä lisää tietoisuuttamme siitä, mitä jokaisessa kaupassa tapahtuu”, Palazzo sanoi. “Kojelautamoduulin avulla voimme tarjota kaikille myymälän työntekijöille päivityksiä tiedoista ja toiminnoista.”

Tarvittava vaihe ennen tekniikan käyttöönottoa

Palazzo suosittelee viestintästrategian käyttöönottoa, johon kaikki sidosryhmät osallistuvat, kun tehtävienhallintatekniikkaa otetaan käyttöön.

“Toteutettaessa tai valittaessa viestintä- tai tehtävänhallintaratkaisua on varmistettava, että aloitat strategiasta. On ratkaisevan tärkeää, että ymmärrät, miten kommunikoit toimiston ja kentän välillä”, hän sanoi.

Lisäksi on hyvä tehdä prosessi ennen teknologian käyttöönottoa. Tämän prosessin tulisi määrittää, kuinka viestintä ja tehtävät kulkevat “yhteistyöhön perustuvan portinvartijan” kautta yrityksen toimistossa.

Hänen mukaansa portinvartijan pitäisi olla vastuussa seuraavista:

  • Prosessin määrittäminen, joka hallitsee tiedon ja tehtävien kulkua kauppoihin.
  • Ymmärtää tarvittavan strategisen hallinnan koko kaupan työtaakan (tehtävät/ohjeet, kalenteri jne.).
  • Mahdollistaa standardoidun viestinnän kaikille myymälöille ja yhteistyökumppaneille yhdellä äänellä.
  • Edistetään kaksisuuntaista viestintää tarvittavan suodattimen kanssa portinvartijoilta.

Miksi strategia on ratkaisevan tärkeä

Opteruksen myynnistä ja operaatioista vastaavan johtajan Gary Stonellin mukaan strategian laatiminen etukäteen on ratkaisevan tärkeää.

“Monet vähittäiskauppiaat saattavat pelotella Opscenterin kaltaisen ratkaisun käyttöönotto- ja käyttöönottoprosessia. Kyse on strategian luomisesta etukäteen, ohjeilla suoritusta varten ja haluttuun tulokseen tai KPI-arvoihin. Opteruksella tiimimme on varmistaa, että järjestelmä on rakennettu ja konfiguroitu vastaamaan näitä tavoitteita”, hän kertoi Retail Customer Experiencelle sähköpostihaastattelussa.

Yksi väärinkäsitys, joka monilla jälleenmyyjillä voi olla teknologiatehtävien hallintaratkaisuista, on, että se on vaikeaa ja kallista.

“Järjestelmän varsinainen luominen ja käyttöönotto on paljon helpompaa ja kustannustehokkaampaa kuin jälleenmyyjät odottavat. Pääsyy tähän on se, että Opterus tekee kaiken käyttöönoton itse ja hyödyntää kaikilta asiakkailtamme saatuja kokemuksia kaupan ympäristön muuttuessa varmistaakseen, että otamme käyttöönoton järjestelmä, joka ohjaa arvoa vähittäiskauppiaan tavoitteen mukaiseksi mahdollisimman pian nykyisessä markkinatilanteessa”, hän sanoi ja lisäsi, että Opterus työskentelee asiakkaiden kanssa jatkuvasti jalostaakseen ja parantaakseen teknologiaa.

Kyky luoda suora kommunikaatiolinja pääkonttorin, myymälöiden ja työntekijöiden välille antaa jälleenmyyjille mahdollisuuden pysyä operatiivisten tehtävien kärjessä ja löytää nopeasti ratkaisuja tiesulkujen ilmaantuessa. Stonellin mukaan se on korvaamatonta, kun otetaan huomioon kaikki haasteet, kuten työvoimapula, kasvavat kustannukset ja tarve houkutella ja pitää asiakkaita.

“Vähittäiskauppa on kuuluisa korkeasta vaihtuvuusasteestaan ​​[kaupan työvoimasta] – tämä lisää nousevia kustannuksia ja jatkuvaa työvoimapulaa, ja se on täydellinen myrsky, jossa vähittäiskauppiaiden on investoitava teknologiaan saavuttaakseen tehokkaampia prosesseja”, hän sanoi.

“Lisäksi vähittäiskaupan maisema muuttuu nopeasti, ja jatkuva innovaatio on kriittistä. Joustava teknologia, joka sopii vähittäiskauppiaiden ainutlaatuisiin tarpeisiin, varmistaa, että he voivat palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin samalla, kun he sitouttavat ja tiedottavat työntekijöille.”

Website | + posts

Hei ystävät, nimeni on Dumber ja olen kotoisin Gurugramista, Haryanasta. Pidin autoista ja puhelimista lapsuudesta asti kovasti, siksi harrastukseni ja intohimoni toteuttamiseksi olen alkanut työskennellä Headline Dekhon parissa. Tässä pyrin antamaan sinulle tietoa uudesta tekniikasta ja ajoneuvoista. Kiitos

Leave a Comment