Xiaomi Civi 4:n ominaisuudet ovat vuotaneet, ja se julkaistaan ​​Snapdragon 8 Gen 3:n kanssa

Riya

Updated on:

Geekbenchissä vuotaneiden tietojen mukaan Xiaomi Civi 4 Features on vuotanut. Tässä vuodossa on paljastunut monia asioita. Tässä vuodossa on myös paljastunut, että tämä puhelin on päivitetty versio Xiaomi Civi 3: sta. Tästä vuodosta on saatu tietoa monista ominaisuuksista. Sen mukaan voimme helposti sanoa, että tämä on päivitetty versio Xiaomi Civi 3:sta .

Tässä vuodossa on paljastunut, että tämän puhelimen uusin Snapdragon 8 Gen 3 -prosessori tekee tästä puhelimesta erittäin nopean. Tämä puhelin on Xiaomin lippulaivapuhelin. Xiaomilla on paljon odotuksia tältä puhelimelta. Älä tuhlaa paljon aikaa, anna meidän antaa tietoja tämän puhelimen ominaisuuksista.

Xiaomi Civi 4 sisältää vuotaneita yksityiskohtia

Kuten olemme kertoneet sinulle edellä, tiedot tästä upeasta Xiaomin puhelimesta on vuotanut Geekbenchiin jo ennen puhelimen julkaisua tai ennen yrityksen virallista ilmoitusta. Olemme saaneet nämä tiedot 91mobilen viralliselta verkkosivustolta , joten kerro meille yksityiskohtaisesti Xiaomi Civi 4 -ominaisuuksien vuotamisesta .

Xiaomi Civi 4:n ominaisuudet vuotivat
Kuvan luotto ShiftDelete

Xiaomi Civi 4 sisältää vuotaneen näytön

Xiaomi Civi 4:n ominaisuudet vuotaneet: Puhutaanpa ensin minkä tahansa puhelimen tärkeimmästä osasta – puhelimen näytöstä. Kuten vuotaneissa tiedoissa mainittiin, näet tässä puhelimessa 6,55 tuuman FHD+ Oled-näytön. Tämä näyttö tukee 1080 × 2400 pikselin resoluutiota.

120 Hz:n virkistystaajuudella varustettu näyttö sopii parhaiten pelaamiseen tai mihin tahansa nopeasti liikkuvaan näyttöön. Tällä virkistystaajuudella voit nauttia upeasta katselusta.

Tämän lisäksi saat myös 1500 nitin kirkkauden, mikä tekee tämän puhelimen näytöstä erittäin hyvän. Tällä kirkkaudella voit nauttia tämän puhelimen näytöstä erittäin hyvin auringonvalossa sekä täydellisessä pimeydessä.

Xiaomi Civi 4:n ominaisuudet vuotivat
Kuvaluotto TrueTech

Tässä näytössä saat myös Corning Gorilla Glassin suojan, joka on tähän mennessä parasta tekniikkaa. Tällä suojauksella myös näytön turvallisuus paranee huomattavasti.

Xiaomi Civi 4 sisältää vuotaneen prosessorin

Tämän puhelimen käyttöä varten tämä puhelin on varustettu Octa Core -piirisarjalla, jonka maksimikellotaajuus on 3,30 GHz. Kuten odotettiin, se on Snapdragon 8 Gen 3 SoC yhdistettynä Adreno 750 GPU: hun. Mutta jos huhuja uskotaan, Xiaomi Civi 4:n odotetaan tulevan MediaTek Dimensity 8300 Ultra -piirisarjan kanssa. Tämä on yksi kaikkien aikojen nopeimmista GPU:ista.

Xiaomi Civi 4 sisältää vuotaneen käyttöjärjestelmän

Jos puhumme tämän puhelimen käyttöjärjestelmästä, se toimii Android 14 -käyttöjärjestelmässä, joka on tähän mennessä uusin Android-käyttöjärjestelmä. Androidin lisäksi tässä puhelimessa on myös Xiaomin käyttöjärjestelmä, mutta siitä käyttöjärjestelmästä ei ole vielä annettu tietoa.

Xiaomi Civi 4:n ominaisuudet vuotivat
Kuvaluotto VopMart

Xiaomi Civi 4 sisältää vuotaneen tallennustilan ja RAM-muistin

Puhuttaessa tämän puhelimen tallennustilasta, voit helposti saada 256/512 Gt ja 1 TB vaihtoehdot tähän puhelimeen. Täällä voit valita haluamasi tallennustilan 3 vaihtoehdosta, jotta voit valita haluamasi puhelimen tarpeidesi mukaan.

Puhuttaessa RAM-vaihtoehdosta, tässä puhelimessa saat 2 vaihtoehtoa 12/16 Gt RAM-muistia. Voit valita minkä tahansa säilytysvaihtoehdon kanssa. Täältä löydät erilaisia ​​RAM-muistin ja tallennustilan yhdistelmiä.

Xiaomi Civi 4 sisältää vuotaneen kameran

Takakamerasta puhuttaessa saat kolminkertaisen kameran asetukset tähän puhelimeen. Kolminkertaisessa kamerassa on ensisijainen 50 megapikselin Sony IMX800, jossa on f/1,77-aukko. 8 megapikselin ultralaaja-angelissa on f/2.2-aukko. Molempien kameroiden tukemiseksi tässä puhelimessa on 2 megapikselin makrokenno.

Xiaomi Civi 4:n ominaisuudet vuotivat
Image Credit Xiaomi Planet

Tämä kamera pystyy kuvaamaan 4k-videota. Tällä kameralla voit kuvata valokuvia ja videoita, kuten yötilaa, panoraamakuvaa, live-tarkennusta. Kaikkien näiden lisäksi tämän puhelimen kameran tukemiseen on tarjottu monia muita ominaisuuksia.

Tässä puhelimessa on kaksi kameraa selfien ottamista varten. Edessä on kaksi 32 MP:n kameraa, mikä tekee selfien ottamisesta vieläkin paremman. Tällä kameralla voit ottaa laadukkaita videoita jopa pimeänä.

Xiaomi Civi 4 sisältää vuotaneen akun

Xiaomi Civi 4:n ominaisuuksien vuotaneet tiedot: Tämän puhelimen akku on myös paljastettu. Tässä puhelimessa on 4500 mAh:n akku, joka antaa varmuuskopion tälle puhelimelle pitkäksi aikaa. Jos puhumme tämän puhelimen akun varmuuskopiosta, tämä akku antaa puheajan jopa 40 tuntia.

Tämän akun lataamiseen on toimitettu 67 W:n huippunopea laturi. Joka lataa tämän puhelimen täyteen 50 minuutissa.

Xiaomi Civi 4:n ominaisuudet vuoti ja julkaisupäivä

Tätä puhelinta ei ole vielä julkaistu Intiassa. Tämän puhelimen arvioitu julkaisupäivä Intiassa on 25. toukokuuta 2024 . Vaikka tätä päivämäärää ei ole vielä vahvistettu, mutta huhujen mukaan tämä puhelin lanseerataan Intiassa 25. toukokuuta.

Xiaomi Citizen 4 hinta

Kun puhutaan Xiaomi Civi 4:n hinnasta , tämä puhelin julkaistaan ​​todennäköisesti Intiassa hintaan 34 990 Rs . Tämä on Xiaomin lippulaivapuhelin. Sen odotetaan herättävän kohua markkinoilla heti saapuessaan. Nyt jää nähtäväksi, kuinka paljon se täyttää Xiaomin odotukset.

johtopäätös

Xiaomi Civi 4 -ominaisuuksien vuotamisen vuoksi on käynyt selväksi, että Xiaomi aikoo lanseerata lippulaivapuhelimensa Intiassa lähiaikoina. Tässä puhelimessa on monia sellaisia ​​ominaisuuksia, joista ihmiset pitävät kovasti. Jos harkitset myös puhelimen ostamista, jonka hinta on 30 000-35 000 Rs, voit myös harkita tätä puhelinta kerran.

FAQ

Mikä on Xiaomi Civi 4:n hinta?

Tämän puhelimen hinnaksi kerrotaan 34 990 rupiaa.

Milloin Xiaomi Civi 4 julkaistaan ​​Intiassa?

Tämän puhelimen odotetaan tulevan markkinoille Intiassa 25. toukokuuta 2024.

Kuinka monta mAh akkua Xiaomi Civi 4 sisältää?

4500 mAh

Riya
+ posts
Hei siellä! Olen Riya Singh, omistautunut äiti kokopäiväisessä seikkailussa ja osa-aikainen kotitalouspäällikkö. Äitiyden kauniissa kaaoksessa jongleeraaminen on vahvuuteni, ja minulla on ilo luoda rakastava koti perheelleni. Vanhemmuuden lisäksi kiinnostukseni kohteina ovat viihteen, autojen, politiikan ja henkisyyden monipuoliset maisemat. Olipa kyseessä vangitseva elokuva, pysyminen ajan tasalla automaailman uusimmista asioista, ajatuksia herättäviin poliittisiin keskusteluihin osallistuminen tai lohdutuksen etsiminen hengellisistä pyrkimyksistä, arvostan elämän monipuolisuutta. Liity kanssani tälle matkalle, jossa äitiyden roolit ja kotitalouden johtaminen kietoutuvat viihteen, autojen, politiikan ja henkisyyden kiehtoviin alueisiin. Jaetaan tarinoita, oivalluksia ja naurua matkan varrella!

Leave a Comment