Verkkokauppojen tulee olla oletuksena tekoälyn tukemia

Dumber

Nykyään verkkokauppa käyttää erittäin aktiivisesti tekoälyä luodakseen saumattomia, mukaansatempaavia ja tehokkaita kokemuksia käyttäjilleen. Ala on huipputeknologian edelläkävijä ja tekee paljon itse, mutta myös integroi ja hyödyntää ulkoisia ratkaisuja luodakseen sivuston vierailijoille parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Vaikka useimpien yritysten voi tuntua mahdottomalta valjastaa tekoälyä luomaan vertailussa kestävä käyttöliittymä, se ei ole sitä. Oikeilla tiedoilla, strategialla ja työkaluilla saumattoman, tekoälyllä toimivan UX:n luominen on kaikenkokoisten yritysten ulottuvilla.

Big tech UX vaatii suuria teknisiä resursseja – ainakin viime aikoihin asti

Kuluttajat viettävät suurimman osan ajastaan ​​suurilla teknologia-alustoilla ja ovat nyt tottuneet “Big Tech UX:ään”. Ei ole yllättävää, että muut yritykset pyrkivät pysymään mukavuuden ja käytettävyyden tasolla. Itse asiassa siitä on tullut kilpailukysymys.

Vaikka tekoälyllä toimiva UX on saavutettavissa, se vaatii paljon työtä ja resursseja. Vaikka et kehitä mitään talon sisällä ja käytät ulkoisia työkaluja ja ratkaisuja, sinun on silti tehtävä paljon ja sinulla on oltava suuri joukko omistautuneita asiantuntijoita tuote- ja käyttökokemuksen asiantuntijoista insinööreihin ja datatieteilijöihin.

Saadaksesi yhden toimivan UX-optimoinnin, sinun on käytävä läpi useita tuotejaksoja: ideoida, suunnitella, kehittää, käynnistää, testata ja aloittaa alusta, ja käyttäjän vastaus voi silti olla nolla. Jos uskallat luoda ainutlaatuisen, reagoivan kokemuksen jokaiselle käyttäjälle, sinun on tehtävä paljon raskasta työtä segmentoimalla yleisösi ja luomalla matkat kullekin segmentille.

Kaikki keksivät pyörän uudelleen optimoimalla UX-virheitä

Olemme nyt siinä pisteessä, että yritykset kilpailevat käyttäjien mukavuudesta, yrittäen löytää uusia tapoja ratkaista havaitsemaansa UX-ongelmia ja hyödyntää näitä mahdollisuuksia parantaakseen suorituskykyä. Se on sekä reilua että odotettua kilpailuympäristössä; McKinseyn tutkimukset osoittavat, että monikanavainen personointi lisää tuloja ja pysyvyyttä 10–15 prosenttia, mutta siinä on myös huonoja puolia: se vaatii huomattavaa työtaakkaa, tuottaa hitaita tuloksia ja tietysti aiheuttaa lisäkustannuksia lisähenkilöstöstä. puhumattakaan rahoista, joita maksat ratkaisusta, jota käytät tekoälykapasiteetin tarjoamiseen.

Mutta kuinka älykäs tämä lähestymistapa on, kun jokainen luo jatkuvasti jotain uutta, kun suurin osa uusista ideoista heitetään pois laajan ja kalliin tuotantosyklin jälkeen ja vain pieni osa parannuksista toteutuu? Se on valtavaa tuhlausta. Ehkä alan toimialojen olisi parempi yhdistyä ja työskennellä yhdessä täydellisen kokemuksen eteen älykkäiden koneiden avulla. Katso kaikki verkkokaupat – ne ovat samat syystä: Emme halua järkyttää asiakkaitamme. Haluamme heidän tuntevan olonsa kotoisaksi, vaikka he olisivat ensikertalaisia.

Tekoälyn tukema julkisivu mukautuu automaattisesti jokaisen käyttäjän tarpeisiin

Jos ajattelet verkkokauppoja, ne ovat kaikki rakenteeltaan hyvin yhtenäisiä: sama kotisivu, kokoelmat, kassa, valikko ja navigointipalkki. Ja kaikki syystä: se on ainoa tapa luoda upouusi sivu, joka ei eksytä sen käyttäjää. UX-suunnittelun peruslaki on, että perinteisten käyttöliittymäelementtien älykäs käyttö tekee tuotteestasi käyttäjäystävällisen – ja tämä pätee tässäkin.

Responsiivisten, henkilökohtaisten digitaalisten käyttöliittymäkokemusten aikana liikkeen julkisivujen on korkea aika nousta tasolle ja tehdä tästä perinteisestä verkkokaupan käyttöliittymästä älykäs ja reagoiva vastaamaan jokaisen käyttäjän tarpeisiin ja tavoitteisiin jokaista hetkeä varten, jonka he viettävät sivustollasi.

Aivan kuten fyysinen kauppa tarvitsee empaattisen myyjän, verkkokaupan pitäisi tarjota tämä ilahduttava palvelu AI UX:n avulla. Onnistunut ostokokemus ei ole vain tuotteiden nopeaa löytämistä; kyse on oikeanlaisen käyttökokemuksen toimittamisesta, joka sopii tämän hetken tavoitteeseen: johtaminen, mutta ei liian töykeäminen (ja “liian työntämisen” taso on erilainen jokaiselle asiakkaalle), tietää milloin astua taaksepäin ja antaa asiakkaan tehdä asioita itse, Tarjoamalla tarvittaessa alennusta tai täydentämällä heidän valintaansa, antamalla asiakkaalle heidän tarvitsemansa sosiaalinen todiste, koska hän tunnistaa, että henkilö tarvitsee sitä.

Tekoälyn kanssa meidän pitäisi myös tietää, että mitä enemmän kävijöitä se käsittelee, sitä paremmin se oppii ja sitä tehokkaammaksi se tulee. Tämä tarkoittaa, että mitä useampia myymälöitä on optimoitu yhdellä ja samalla optimointisarjalla, sitä paremmin ne palvelevat asiakkaitaan. Tämä on Amazonin kaltaisille myymälöille suurin kilpailumahdollisuus.

Website | + posts

Hei ystävät, nimeni on Dumber ja olen kotoisin Gurugramista, Haryanasta. Pidin autoista ja puhelimista lapsuudesta asti kovasti, siksi harrastukseni ja intohimoni toteuttamiseksi olen alkanut työskennellä Headline Dekhon parissa. Tässä pyrin antamaan sinulle tietoa uudesta tekniikasta ja ajoneuvoista. Kiitos

Leave a Comment