Home Depot pyrkii tarjoamaan saumattoman asiakas- ja yhteistyökumppanikokemuksen

Dumber

Home Depot, maailman suurin kodin rautakauppa, on käynyt läpi verkoston uudistuksen Pohjois-Amerikan myymälöissään pitkäaikaisen teknologiakumppanin Aruban, Hewlett Packard Enterprise -yhtiön, kanssa.

Se napauttaa Aruba Edge Service Platformia HPE:n GreenLaken kautta, verkko palveluna, edistääkseen edistyneitä asiakas- ja yhteistyökokemusta alustan pilvipohjaisen lähestymistavan ohjaamana. Lisäksi jälleenmyyjä on tuomassa markkinoille Zebra Technologiesin TC52ax-kämmenlaitteita, joiden avulla yhteistyökumppanit voivat nopeasti tarkistaa hinnoittelun ja varaston saatavuuden.

Maali? Saumaton, kitkaton ostoskokemus asiakkaille sekä kaupassa että jälleenmyyjän sovelluksessa ja tarvittavien työkalujen antaminen kaupan yhteistyökumppaneille, joita on maailmanlaajuisesti 50 000, jotta tämä toteutuisi.

Verkon vahvuuden tarve

Miksi? Harkitse tätä tilastoa: Vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä yli 50 % Home Depot -verkkotilauksista suoritettiin kaupan kautta. Ensimmäisen vuosineljänneksen lopussa yhtiöllä oli yhteensä 2 316 vähittäismyymälää kaikissa 50 osavaltiossa, District of Columbiassa, Puerto Ricossa, Yhdysvaltain Neitsytsaarilla, Guamissa, 10 Kanadan maakunnassa ja Meksikossa.

“HPE on ollut The Home Depotin strateginen kumppani vuodesta 2016 lähtien. Olemme työskennelleet yhdessä rakentaaksemme huippuluokan myymäläverkoston parantaaksemme asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kokemusta”, Daniel Grider, teknologiajohtaja, kertoi. Vähittäiskaupan asiakaskokemus sähköpostihaastattelussa.

Päivittäminen ja siirtyminen verkkopalveluun johtui useammasta kuin yhdestä tekijästä.

“Asiakkaiden odotukset kehittyvät edelleen, ja nopeus on avaintekijä”, Grider sanoi. “Olemme tehneet kovasti töitä kehittääksemme infrastruktuuria, jonka avulla voimme päivittää myymäläverkostomme, sekä yli 125 000 uutta mobiililaitetta myymäläkumppaneillemme. Verkostoituminen palveluna antaa meille mahdollisuuden nojata HPE:n asiantuntemukseen, ja se vapauttaa insinöörimme keskittymään edelleen asiakkaisiimme.”

Mitä päivitys tuottaa

Jälleenmyyjä aloitti työn vuonna 2021 ja sai projektin päätökseen tämän kesän alussa. Teknologia auttaa myös virtaviivaistamaan IT-hallintaa ja -toimintoja, valvomaan ennakoivasti verkon kuntoa ja ratkaisemaan ongelmia ennen kuin verkkoon kohdistuu kielteisiä vaikutuksia.

Ja kuten missä tahansa teknologian käyttöönotossa, oli joitain esteitä ja odottamattomia ongelmia.

“Kuten kaikissa käyttöönotoissa, pieniä haasteita on aina. Kollektiivisten verkostojen koko ja laajuus oli luultavasti suurin huomioitava asia, mutta yhteistyömme HPE:n kanssa antoi meille mahdollisuuden työskennellä niiden läpi tehokkaasti”, Grider sanoi.

Vankka verkkoperusta on avain asiakaskokemuksen kannalta, koska kuluttajat käyttävät älypuhelimia yhä enemmän tuotteiden selaamiseen ja ostamiseen, sillä kriittisten laitteiden kumppanien on tarjottava kuluttajille tietoa tuotteista ja varastoista.

“Osa erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamisesta on odotusten ymmärtäminen, ja asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme odottavat nopeaa, luotettavaa ja turvallista verkkoa”, Grider sanoi. “Myymäläverkoston ansiosta yhteistyökumppanimme voivat kommunikoida helpommin myymälän muiden yhteistyökumppaneiden kanssa auttaakseen ratkaisujen löytämisessä asiakkaille, käyttää pitkän matkan viivakoodiskannausta tuotteiden nopeampaan tunnistamiseen, hyödyntää tehokkaampia sovellusten nopeuksia nopeampi Wi-Fi 6 ja hyödyntää vahvaa mesh-verkon peittoaluetta liikkuaksesi kaupassa ja jopa jalkapallokentällä ulkona ilman katkaistua peittoa.”

Hän lisäsi, että tällaisen ominaisuuden tarjoaminen sopii jopa kuluttajien kotiprojekteihin.

“Näiden etujen ansiosta asiakkaat saavat paremman tuen, jotta projektit saadaan valmiiksi nopeammin. Asiakkaillemme vahvan myymäläverkoston ansiosta asiakkaat voivat hyödyntää täysin mobiilisovelluksemme ominaisuuksia, mukaan lukien Kauppatila, kuvahaku, reittihaku ja tuotepaikanntimet.”

Kuten kaikissa teknologisissa ponnisteluissa, on haasteita ja odottamattomia esteitä, mutta avain on lopullisen tavoitteen tietäminen, Grider sanoi.

“Kaikki alkaa asiakkaan tuntemisesta. Otamme asiakasta takaisin -lähestymistavan, johon kuuluu myös yhteistyökumppaneiden ja heidän tarpeidensa kuunteleminen. Teknologian rakentaminen ja käyttöönotto tänään vaatii tulevaisuuden muutostarpeita. Yritykset, jotka käyttävät teknologioita, jotka mahdollistavat muutoksen ja odottavat sitä loistavasti nopeus ja mittakaava menestyvät tekniikan ja asiakkaiden odotusten kehittyessä.”

Website | + posts

Hei ystävät, nimeni on Dumber ja olen kotoisin Gurugramista, Haryanasta. Pidin autoista ja puhelimista lapsuudesta asti kovasti, siksi harrastukseni ja intohimoni toteuttamiseksi olen alkanut työskennellä Headline Dekhon parissa. Tässä pyrin antamaan sinulle tietoa uudesta tekniikasta ja ajoneuvoista. Kiitos

Leave a Comment