2025 Honda Pilot Review: Hyvin pyöristetty kolmirivinen SUV lisää Black Editionin

Riya

Updated on:

Plussat: Poikkeuksellinen säilytys- ja tavaratila; ainutlaatuinen toisen rivin toiminnallisuus; hienostunut ratsastaa; monipuolinen ja osaava TrailSport; edistynyt AWD

Miinukset: Alikiihtyvyys huonolla vaihteistolla ja moottorin vasteella; niin ja niin kuljettajan aputekniikka

Nyt kolmantena mallivuotena täydellisen uudelleensuunnittelun jälkeen Honda Pilot on vakiinnuttanut tavanomaisen asemansa kolmirivisissä SUV-segmentissä turvallisena ja vankana valintana, joka tekee melkein kaiken hyvin. Se ei todellakaan ole tyylikkäin valinta, mutta toisin kuin edellinen sukupolvi, se ei ole tuskallisen tylsä. Sen muotoilu on taltattu, mutkaton ja sen pitäisi ikääntyä hyvin, kuten vanhat parhaat Hondat . Vuoden 2025 Honda Pilot kuitenkin viimeistelee asioita uudeksi/herätettynä huippumallina, jossa on pimennysverhoilu ja punainen korostusnahka. Valikoimastamme löytyy myös pentue, maastokäyttöön tarkoitettu TrailSport, joka tarjoaa viileämmän ulkonäön ja paremman kyvyn minimaalisella kompromissilla.

Todellakin, jos etsit yhtä sanaa Pilotin tiivistämiseen, se olisi “monipuolinen”. Tämä koskee sen runsaasti säilytystilaa edessä, runsaita mukinpitimiä kaikkialla ja tavaratilaa, joka nielee enemmän tavaraa kuin odotat. Ennen kaikkea siinä on kuitenkin ainutlaatuinen, irrotettava toisen rivin keskimmäinen istuin, jonka ansiosta Pilot voi olla sekä seitsemän että kahdeksan hengen ajoneuvo. Jälleenmyyjältä ei tarvitse valita penkin tai kapteenin tuolien välillä. Istuimen voi säilyttää jopa tavaratilan lattian alle, tosin ei TrailSportissa (sen vararengas on liian iso), minkä vuoksi se on vain seitsemän hengen. Totta, istuin on hieman hankala irrottaa, etkä luultavasti poista tai lisää sitä rutiininomaisesti, mutta takaamme sinulle hetkiä, jolloin olet siitä kiitollinen – varsinkin jos nojaat kapteenin tuoleja kohti. kilpailija.

Pilotin valitsemisen ei pitäisi olla slam dunk – harkitsevia vaihtoehtoja on monia. Jotkut ovat ylellisempiä tai halvempia, toiset tehokkaampia tai houkuttelevampia ajamaan, mutta uskomme, että Pilotin monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä loistavan valinnan monille ihmisille.

Sisustus ja tekniikka    |   Matkustaja- ja rahtitila    |   Suorituskyky ja polttoainetalous

Millaista on ajaa    |   Hinnoittelu ja leikkaustasot    |   Törmäysluokitukset ja turvallisuusominaisuudet

Mitä uutta vuodelle 2025?

LX-perusvarustetasoa ei enää ole, mikä tarkoittaa, että perushinta on noussut huomattavasti sen jälkeen, kun 41 295 dollarin Sportista tulee de facto lattia. Varustustasoportaiden toisessa päässä Pilot Black Edition (kuvassa yllä) palaa uudeksi sarjan huippumalliksi. Se perustuu kuormitettuun Elite-varustetasoon, jossa on kiiltävän mustat 20 tuuman renkaat, kiiltävän musta säleikkö ja peilikotelot sekä kiiltomustat lisäverhoilut puskureissa, ovissa ja ikkunoissa. Se saa myös “Black Edition” -merkin, koska se tietysti tekee. Kuten edellisen sukupolven Pilot Black Editionissa, sisätiloissa on erityistä punakorostettua mustaa nahkaa sekä logolla varustettuja lattiamatoja ja istuimia.

 

Miltä Pilotin sisustus ja auton sisäinen tekniikka ovat?

Hyundai Palisadessa istuttuaan Pilot saattaa tuntua hieman tavalliselta. Siinä ei ole näyttäviä koristeita tai kuvitteellista valaistusta. Toisaalta sen minimaalinen koristelu ja terävät vaakaviivat ovat eleganssia. Se muistuttaa Land Roverin sisätilat – puhdas, toimiva, ajaton. Se on myös paljon parempi kuin se, mikä oli siellä viimeisessä pilotissa (ja mikä on säilynyt Passportissa ) .

Pilotin sisustuksessa on viime kädessä kyse älykkäästä pakkauksesta ja harkitusta suunnittelusta. Säilytystilan osalta etukeskikonsolissa on iso, pitävä tasainen tila puhelimille tai mille tahansa, ovissa on sekä säiliöt että pullonpidikkeet, kojelaudassa on pieni hylly ja etuistuinten selkänojassa on sisäänrakennetut hihat, joihin mahtuu. puhelimesi. Tavaratilassa on myös näppärää säilytystilaa, mukaan lukien kaksipuolinen lattia, jonka toisella puolella on matto ja toisella pestävä muovi, mutta muuta tavaratilaa käsittelemme seuraavassa osiossa.

Teknisesti Pilot tarjoaa kaksi kosketusnäyttövaihtoehtoa. Sportissa on 7 tuuman yksikkö, joka on toiminnaltaan ja ulkonäöltään melko alkeellista. Pidämme kuitenkin sen fyysisistä painikkeista/nupeista, ja se toimii sekä Apple CarPlayn että Android Auton kanssa. Ne päivitetään langattomaan yhteyteen kaikissa muissa versioissa, ja niissä on myös 9 tuuman kosketusnäyttö, jossa on parannettu grafiikka ja toiminnallisuus. Se ei todellakaan ole yhtä vaikuttava kuin Palisade  , Kia  Telluride  ja  Jeep Grand Cherokee L , mutta se on toimiva ja yleensä ruuvipuristimeton. Vanhempien tulisi myös arvostaa CabinTalk-auton PA-järjestelmää, jonka avulla voit lähettää äänesi takakaiuttimien kautta. Sitä täydentää kupera takaistuimen vakoojapeili, joka pitää silmällä heidän reaktioitaan.

 

Kuinka suuri Pilotti on?

Ulkopuolella Pilot määrittelee melko paljon segmentin keskiarvon. Se on lähes 5 tuumaa pidempi kuin Toyota Highlander ja 5 tuumaa lyhyempi kuin Chevy Traverse , mikä vastaa lähes identtisesti Nissan Pathfinderiä .

Takaistuinriveissä ei kuitenkaan ole mitään keskimääräistä. Yllä olevassa kuvassa Pilotin uusi toinen rivi on penkki, mutta kuten Honda Odysseyssa ja Pilotin Acura MDX -serkussa, keskimmäinen istuin taittuu muodostaen konsolimaisen käsinojan. Se voidaan myös irrottaa kokonaan autosta tai ainutlaatuisesti varastoida Pilotin takalastin lattiaan rakennettuun hyllyyn. Toisin kuin Pilotin kilpailijat, jälleenmyyjällä ei tarvitse valita kahdeksan matkustajan penkin tai seitsemän matkustajan kapteenin tuolien välillä. Muista, että tätä ominaisuutta ei tarjota TrailSportissa. Sen täysikokoinen vararengas kutistaa tarvittavan kuvun niin paljon, että varastointi on mahdotonta. Tuloksena siinä on tehokkaasti kapteenin tuolit.

Isossa Hondassa on yksi segmentin roomer-hyteistä. Sen 40 tuumaa jalkatilaa toisessa rivissä ylittää käytännössä kaikki kilpailijansa. Kolmannen rivin jalkatila voi olla enintään 32,5 tuumaa, mikä tekee siitä ystävällisen isommille teini-ikäisille ja aikuisille, jopa 6 jalkaa plus kategoriassa. Tämä asettaa sen Toyota Highlanderin ja Nissan Pathfinderin edellä (molemmat tarjoavat 28 tuumaa) ja heti Chevy Traversen (33,5 tuumaa) taakse.

Paperilla Pilotissa on 18,6 kuutiojalkaa tilaa takaistuimen takana, mutta poista kaksipuolinen lattiapala (näkyy alla sen pestävä muovipinta ylöspäin) ja jäljelle jää joko 22,4 kuutiojalkaa tai TrailSportissa. , 21.8. Teoriassa vain Chevy Traverse/ Buick Enclave on enemmän tilaa siellä. Testauksessamme olemme havainneet, että näin ei todellakaan ole, mutta se on silti vaikuttava. Huomasimme, että Toyota Grand Highlanderiin ja Kia Tellurideen mahtuu vain vähän enemmän tavaraa, mutta Pilot on todellakin parempi kuin kaikki muu segmentissä. Pidämme myös siitä, että TrailSportissa on vakiona korotetut kattokaiteet ja perävaunun vetokoukku, mikä avaa rahtimahdollisuuksia entisestään.

 

Mitkä ovat Pilotin polttoainetalouden ja suorituskyvyn tiedot?

Tarjolla on vain yksi moottori: 3,5-litrainen V6, jolla on 285 hevosvoimaa ja 262 puntaa jalan vääntömomentti. 10-vaihteinen automaatti on vakiona.

Pilotissa voi olla vakioetuveto tai i-VTM4-niminen neliveto (vakiovaruste TrailSportissa ja Elitessä, kaikki muut varusteet valinnainen). Se on kiistatta edistynein AWD-järjestelmä segmentissä, koska se tarjoaa niin sanotun “vääntömomentin vektoroinnin”: Jopa 70% moottorin tehosta voidaan lähettää taka-akselille, ja 100% siitä siirretään yhteen pyörään. Tämä ei ole hyödyllistä ainoastaan ​​huonossa säässä, vaan myös kuivalla päällysteellä. Sitä on täydennetty TrailSport-malleissa erityisellä Trail Torque Logic -järjestelmällä ja vastaavalla “Trail”-vaihtoehdolla Pilotin ajotilan valintajärjestelmässä.

Polttoainetalous on 19 mailia gallonaa kohden kaupunkia, 27 mpg moottoritietä ja 22 mpg yhdistettynä etuvetoon ja 19/25/21 neliveto. TrailSport on vielä alempana 23.18.20.

Pilot voidaan varustaa hinaukseen sekä 2WD- että AWD-kokoonpanoissa. 2WD:n hinauskapasiteetti on kohtuullinen 3500 puntaa; AWD:n valinta nostaa rajan 5 000:een. Se on segmentin tasolla, mutta ujo kuin Kia Telluride (5 500), 2024 Ford Explorer (5 600), Nissan Pathfinder (6 000) ja Jeep Grand Cherokee L (6 200).

Pilot Elite ja Pilot TrailSport

Millaista Pilotilla on ajaa?

Kolmiriviset crossoverit eivät tunnetusti hauskaa ajaa, eikä Pilot ole poikkeus. Silti se pitää paikkansa rusketetussa tila-autossa, varsinkin jos valitset vääntömomenttivektorin nelivetojärjestelmän. Ohjauksen tarkkuus on parempi kuin useimmat, ajo on tasaista ja mukavaa, ja yleisesti ottaen nautimme sen ajamisesta enemmän kuin kaikessa segmentissä paitsi urheilullisessa  Mazda CX-90:ssä  ja ehkä täyteen ladatussa  Jeep Grand Cherokee L:ssä .

Valitettavasti Pilotin voimansiirto voisi vaatia työtä. Sen teho näyttää riittävän kilpailukykyiseltä, mutta tuloksena oleva kiihtyvyys on segmentille hitaampaa, ja asiaa pahentaa vaihteiston ja kaasun ohjelmointi, joka ei ole tarpeeksi mukautuva eri tilanteisiin. Jouduimme esimerkiksi käyttämään Sport-ajotilaa, kun ajettiin ylös sarjassa maantiellä, koska vaihteisto epäröi muuten pudota alas ja pysyä pienemmällä vaihteella. Monet kuljettajat eivät edes tiedä, että heillä on Sport-tila, puhumattakaan siitä, että he ajattelevat kytkeä sen päälle, kun he haluavat ajaa nopeammin kuin 55 mäkeä ylös.

Mitä tulee TrailSportiin, se saa ainutlaatuisen jousituksen, jossa on 1 tuuman nosto (8,3 tuuman kokonaismaavara) ja parannetut lähestymis- ja lähtökulmat. Stabilisaattorit, jousinopeudet ja vaimennusventtiilin säätö ovat TrailSportin yksinomaisia ​​ominaisuuksia, samoin kuin täysikokoiset vararenkaat ja 18 tuuman pyörät (leimattu TrailSportilla), jotka on kääritty  Continental  TerrainContact  -maastorenkaisiin . Liukulevyt suojaavat öljypohjaa, vaihteistoa ja kaasusäiliötä, ja Honda sanoo, että ne kestävät kukin kiveen törmäävän Pilotin koko painon. Tuloksena on ajoneuvo, joka on huomattavan kykenevä pohjimmiltaan vähän enemmän kuin tila-autoon, vaikka Pathfinder Rock Creekin tai  Explorer Timberlinen tapaan se ei ole erityisen vankka maastoauto. Se on sellainen maastoauto, joka voi viedä sinut polun päähän, mutta se ei anna sinun polttaa omaasi.

Tiellä TrailSportin off-road-renkaat vähentävät ohjauksen tarkkuutta, minkä seurauksena maantiellä tarvitaan enemmän ohjauskorjauksia (sinun ja kaistakeskittyvän ohjauksen apujärjestelmän toimesta). Myös tienpito heikkenee, mutta sitä ei todennäköisesti huomaa perhekuljettajassa. Miellyttävästi ajon laatu pysyy täydellisen mukavana (toisin kuin Kia Telluride X-Prossa, jossa on täsmälleen samat renkaat) samoin kuin tiemelu. Tämän seurauksena hauskan off-road-mallin käyttämisessä on vain vähän haittapuolia.

Mitä muita Honda Pilot -arvosteluja voin lukea?

Honda Pilot TrailSport Road Test: Ulkoseikkailumatka Oregoniin

TrailSport on erityisesti ulkoseikkailuihin tarkoitettu Pilot, jossa on lujat renkaat ja jousitus, vakiokoukku ja toimivammat kattotelineet. Panimme kaiken koetukselle ulkoilmaseikkailumatkalla Etelä-Kaliforniasta Oregonin keskustaan.

 

2023 Honda Pilot First Drive: Leveät liikkeet ja leveämmät hartiat

Ensimmäinen ajomme Pilotilla, mukaan lukien maastoajo TrailSportissa ja laajempia yksityiskohtia sen suunnittelusta ja suunnittelusta.

 

Honda Pilot TrailSport -matkatavaratesti: Kuinka paljon mahtuu kolmannen rivin taakse?

Todellisissa testeissämme saamme selville, kuinka paljon mahtuu Pilot TrailSportin korotetun kolmannen rivin taakse. Huolimatta siitä, että siinä on vain vähän vähemmän tilaa kuin muilla varustetasoilla, se pystyy nielemään enemmän laukkuja kuin useimmat segmentin ajoneuvot.

Mikä on vuoden 2025 pilottihinta?

Pilotin perushinta nousi lähes 4 000 dollarilla vuodelle 2025, mutta se on melkein kokonaan seurausta LX-varustelutason lopettamisesta. Se ei ollut suosittu. Uudesta perusvarustelutasosta tulee Sport, mikä tarkoittaa, että varusteet, kuten lämmitettävät sähkökäyttöiset etuistuimet, nahkapäällysteinen pyörä, kuolleen kulman varoitus ja kattokaiteet, ovat nyt vakiona. Siinä on myös 20-tuumaiset pyörät ja mustat verhoilut, jotka katoavat trimmitikkaita seuraavalla askeleella. Joten se on outoa.

EX-L, Touring ja Elite noudattavat pohjimmiltaan tyypillistä enemmän varusteita kullakin tasolla, kun taas Black Edition on pohjimmiltaan vain Elite, jossa on pimennysverhoilu, ainutlaatuiset pyörät ja punainen korostusnahka. TrailSport on todellinen outlier. W:n mielestä se on pentueen valinta sen toiminnallisten ja esteettisten päivitysten vuoksi, joilla ei ole merkittäviä haittoja. Voit lukea lisää sen lisävarusteista yllä olevasta ajo-osiosta.

Kaikki alla olevat hinnat sisältävät 1 395 dollarin kohdemaksun.

Sport 2WD: 41 295 dollaria
Sport AWD: 43 395 dollaria

EX-L 2WD: 44 595 $
EX-L AWD: 46 695 $

Touring 2WD: 48 595 dollaria
Touring AWD: 50 695 dollaria

TrailSport (vain AWD): 50 495 dollaria

Elite (vain AWD): 54 175 dollaria

Black Edition (vain AWD): 55 675 dollaria

Pilot Black Edition ja Pilot TrailSport

Mitkä ovat pilotin turvallisuusluokitukset ja kuljettajaa avustavat ominaisuudet?

Vakioturvavarusteisiin kuuluvat etutörmäysvaroitin automaattisella hätäjarrutuksella, tieltä poikkeaman vaimennusjärjestelmä, kaistavahti kaistanpitoavustimella, mukautuva vakionopeussäädin nopeuden mukaan mukautuvalla seurantaetäisyydellä, liikennemerkkien tunnistus, kuljettajan tarkkaavaisuusvalvonta ja automaattiset kaukovalot. . Yhdessä nämä ominaisuudet käsittävät “Honda Sensing” -perusturvapaketin. Hitaiden nopeuksien jarrujen ohjaus, poikkiliikenteen valvonta ja pysäköintitunnistin ovat kaikki saatavilla korkeammissa varusteissa. Tärkeää on, että niitä on parannettu huomattavasti edellisen sukupolven Pilotin samoihin järjestelmiin verrattuna (erityisesti mukautuva vakionopeussäädin), ja vaikka ne eivät ole segmentin vahvimmat (katso Kiasta ja Hyundaista ), ne ovat nyt ainakin keskinkertaisia.

Riya
+ posts
Hei siellä! Olen Riya Singh, omistautunut äiti kokopäiväisessä seikkailussa ja osa-aikainen kotitalouspäällikkö. Äitiyden kauniissa kaaoksessa jongleeraaminen on vahvuuteni, ja minulla on ilo luoda rakastava koti perheelleni. Vanhemmuuden lisäksi kiinnostukseni kohteina ovat viihteen, autojen, politiikan ja henkisyyden monipuoliset maisemat. Olipa kyseessä vangitseva elokuva, pysyminen ajan tasalla automaailman uusimmista asioista, ajatuksia herättäviin poliittisiin keskusteluihin osallistuminen tai lohdutuksen etsiminen hengellisistä pyrkimyksistä, arvostan elämän monipuolisuutta. Liity kanssani tälle matkalle, jossa äitiyden roolit ja kotitalouden johtaminen kietoutuvat viihteen, autojen, politiikan ja henkisyyden kiehtoviin alueisiin. Jaetaan tarinoita, oivalluksia ja naurua matkan varrella!

Leave a Comment