Volvo V60 2018 – ajankohtaiset käytetyt osto-ohjeet

Riya

Updated on:

Kerromme sinulle Volvo V60 2018 -mallin käytettyjen ostoneuvonnan perusteet – läsnä.

Kun ensimmäinen Volvo V60 tuli markkinoille vuonna 2010, se vaati hieman totuttelua. Volvon kuljettajat eivät olleet usein nähneet näin melko kevytmielistä autoa. S40/ V40:ssä oli jo kauniimpia linjoja, mutta Volvo valitsi ehdottomasti toisen polun V60:n kanssa.

Volvojen elinkaari on pitkä, joten toinen sukupolvi tuli vasta vuonna 2018. Kun ensimmäinen oli vielä P3-alustalla, joka jäi Volvon Fordin aikakaudelta, toinen sukupolvi tuli omalle alustalleen, SPA-alustalle, joka jälleen tulee sanoista Scalable Product Architecture. Esimerkiksi XC60 ja V90 ovat myös tällä alustalla.

Ulkonäön suhteen uusi V60 katseli hyvin tuoretta XC90: tä . Selvästi nykyaikaisempi kuin edeltäjänsä ja niillä tyypillisillä hammer-of-Thor-ajovaloilla edessä.

Vuonna 2022 oli aika hienovaraiselle kasvojenkohotukselle. Ota suurennuslasi mukaan, muuten tuskin huomaa eroja. Etupuskuria on hieman säädetty ja takana pakoaukot ovat nyt puskurin peitossa ja siinä on uusi suojalevy. Suurin muutos on infotainmentissa kasvojenkohotuksen jälkeen, joka perustuu Googlen Androidiin vuodesta 2022 alkaen.

Volvo V60 on tietysti tilava asema, mutta jos et halua sitä, on tietysti S60 . CrossCountrylla on myös “seikkailu”-versio. Se näyttää hieman karheammalta, siinä on aina neliveto, seisoo vain hieman korkeammalla pyörillään ja siinä on ne kivat mustat puskurin osat.

volvo v60 tilaisuus

Moottorin suhteen on paljon valinnanvaraa. Kaikki moottorit ovat 2,0 litran nelisylinterisiä. Ei siis enää viisisylinterisiä. Bensiinimoottorit vaihtelevat 163-310 hv. Dieseliä oli saatavilla vuoteen 2020 asti 150 ja 190 hv:n maulla. Sen jälkeen sinun täytyy luottaa bensiiniin tai ladattavaan hybridiin. Vuodesta 2020 alkaen V60 on aina hybridi, pistokkeella tai ilman.

Edellisessä sukupolvessa oli dieselmoottoriin yhdistetty pistokehybridiversio. Toisessa sukupolvessa on siksi aina 2,0 litran bensiini, joka on kytketty akkuun, joka voidaan ladata latausasemalla. Täyssähköajo on tällöin mahdollista jopa noin 88 kilometriä.

Ladattavien hybridien osalta tarjolla on melkoinen valikoima 340-455 hv. Muuten, tuon lisäosan nimeä on muutettu paljon, mutta jos näet mainoksessa Twin-Engine, Recharge tai Plug-in Hybrid, se on V60, jossa on polttoainemoottori ja pistoke.

Tänään perehdymme toisen sukupolven Volvo V60:n kuljettajien kokemuksiin ja luettelemme sinulle kaikki seikat, joihin voimme kiinnittää huomiota, jos haluat ostaa Volvo V60 2018 -ajoneuvon – lahjaksi.

Huomiopisteet

Jos haluat ostaa Volvo V60 2018 – lahja, meillä on sinulle useita vinkkejä. Luotettavuus itsessään on hyvä, mutta käy nopeasti läpi Volvo V60 2018 -luettelo – tämän käytetyn auton osto-ohjeen ajankohtaiset ongelmat.

volvo v60 tilaisuus

Runko ja sisustus

Korin osalta on vähän raportoitavaa. Asemalla on tilaa enemmän kuin edeltäjässään, ja aivan kuten siitä on olemassa Cross Country -versio kaikenlaisilla mukavilla muovilevyillä. Tarkista vaurioiden varalta, niin tiedät heti, oliko edellisellä omistajalla Cross Country ulkonäön vai mahdollisuuksien vuoksi.

Istuimet ovat mukavat, jopa pitkille ihmisille. Mutta istuinten nahka kuluu melko nopeasti. Etsi poikittaisia ​​taitoksia ja pieniä repeämiä nahasta, erityisesti kuljettajan istuimesta ja suuremmasta ajokilometristä.

Kohtaamme monia valituksia rullapeitteestä, jota voidaan käyttää tavaratilan peittämiseen. Tätä kuvataan usein laadultaan kyseenalaiseksi, epäkäytännölliseksi ja epäonnistuneeksi. Katso kriittisesti matkatavaroiden näytön kuntoa ostaessasi kopiosi.

Tarkista myös kaasujouset välittömästi, koska myös siitä tulee valituksia. Takaluukku on raskas, et halua lyödä sitä päähän. Jos Volvo V60 on varustettu sähköisellä takaluukulla, sinulla ei ole tätä ongelmaa.

volvo v60 tilaisuus

Äänimukavuus on hyvä V60:ssä. Mutta ole varovainen, jos olet erityisen kriittinen. Yksi vaihtoehto on laminoitu lasi, ja jos se on käytetyssä autossasi, voit ajaa Volvolla ajettavat kilometrit entistä rauhallisemmin ja mukavammin. Silloin ajoäänet ovat suurelta osin poissa.

Alavaunu

Itse asiassa vain kehuja rungosta käyttäjiltä. Suhteellisen luja jousitus, mutta paljon mukavuutta, minkä pitäisi olla myös Volvo V60:n kaltaisen ylellisen kilometrien syöjän lähestymistapa.

Jos valitset Volvo V60 R-Designin, siinä on urheilujousitus. Se ajaa huomattavasti normaalia jäykemmin. Vaimennus on erittäin tiukka ja jos ajetaan huonoilla teillä, monet valittavat isosta kolasta siellä täällä. 19-tuumaiset pyörät eivät myöskään auta. Jos sinulla on R-design mielessäsi, yritä nähdä, sopiiko se Volvo V60:n kuvaan.

Olemme muuten kuulleet positiivista CrossCountrysta. Se seisoo hieman korkeammalla jaloillaan ja siksi käyttäjät kokevat sen mukavammaksi. Maastossa se pitää edelleen paikkansa nelivetoillaan, joten ei vain ulkonäön vuoksi.

Ole tarkkana, jos valitset Plug-in Hybridin. Kaikkien ylimääräisten akkujen ja elektroniikan kanssa auto painaa noin 300 kiloa enemmän. Alustan vaimennuksen kannalta tämä on ihan ok, mutta jos ohjaat jyrkästi mutkassa, saatat joskus kärsiä siitä ylimääräisestä painosta.

Voimansiirto

Olemme kohdanneet valituksia koneesta. Vaihda esimerkiksi hitaasti alaspäin lähestyessäsi liikenneympyrää tai risteystä. Tämä on tuotteen ominaisuus, joten selvitä koeajon aikana, onko se epäröivä vai voitko elää sen kanssa.

Kahdeksanvaihteisessa automaattivaihteistossa ei ole vikoja, tarkista, vaihtaako se kunnolla ja äänettömästi.

Suurin osa Volvo V60 käytetyistä autoista on varustettu automaattivaihteistolla. Mutta niitä on saatavana manuaalivaihteistolla. Käy läpi kaikki manuaalivaihteiston vaihteet koeajon aikana. Ihmiset valittavat oudoista äänistä vaihteistossa ja luistavista kytkimistä. Helppo tarkistaa tietysti koeajon aikana.

T8 Twin Engine Plug-in -voimansiirron osalta kohtaamme ongelmia muun muassa XC90:n ja XC60:n kanssa, jotka käyttävät samaa voimansiirtoa. Tämä koskee AWD-versioita ja jos auto nykii ajon aikana tai siinä ei edes ole enää lainkaan sähkövetoa, sähkömoottorin ja tasauspyörästön välinen Electric Rear Axle Drive (ERAD) -kytkin on todennäköisesti kulunut. Kitkan seurauksena takapyörien vetoa ohjaava kytkin voi kulua. Tämän korjaaminen on asiantuntijatyötä ja melko työvoimavaltaista. Koko taka-akseli on irrotettava ja sähkömoottori ja tasauspyörästö on purettava kokonaan.

Elektroniikka

Infotainment-järjestelmä on koettu nopeaksi ja se kuuntelee hyvin ääniohjaimia. Google Mapsin ystäville on suositeltavaa arvostaa Volvo V60 käytetty auto vuoden 2022 jälkeen. Se toimii Androidilla. Voit myös yksinkertaisesti liittää puhelimesi siihen ja käyttää Carplaya tai Android Autoa. Sanomme sen usein, mutta kokeile tätä myös omalla puhelimellasi koeajon aikana, jotta et joudu kohtaamaan yllätyksiä.

Kohtaamme vielä enemmän ongelmia Android Auton kanssa. Joskus se antoi mustia näyttöjä ja tyhjensi akut. Kaikki ratkesi ohjelmistopäivityksillä, mutta olisi mukavaa, jos ne toteutettaisiin.

Kun sanot Volvo, sanot turvallisuuden. V60:ssä on myös erilaisia ​​turvajärjestelmiä ja ajo-avustajia. Autopilottitoiminnon osalta törmäämme usein siihen, että kuljettajana sinun tulee olla valppaana tiesulkien aikana ja työskennellä sen eteen, että järjestelmä ei seuraa väärää linjaa. Myös ohjauspyörää on koskettava hyvin usein, mutta se on laki.

Löydämme myös lämmittimen moottorin, joka jatkaa käyntiä auton ollessa paikallaan. Tämä tyhjentää auton akun eikä Volvosi enää käynnisty. Laita tehostin päälle ja käynnistä, mutta muista irrottaa pistoke lämmittimen moottorista, muuten seisot taas paikallaan. Autotallin on löydettävä vian syy ja ratkaistava se lopullisen ratkaisun saamiseksi.

volvo v60 tilaisuus

Moottori

Löydämme verkosta valituksia moottorista, joka pysähtyy yhtäkkiä ajon aikana. Tämä johtuu palaneesta polttoainepumpun sulakkeesta. Vaikuttaa siltä, ​​että kyseessä on erikoissulakemalli, joka ei sisälly vakiovarasarjoihin, mutta voit käyttää oikean takaoven sulaketta tilalle, jos haluat ratkaista tämän ongelman nopeasti. Joka tapauksessa voit ajaa autotalliin, koska haluat tietää syyn sulakkeen palamiseen.

Valituksia tulee myös hauraalta vaikuttavista moni- tai kiilahihnoista. Hyvä huolto on tietysti aina tärkeää tarkistaa käytetyllä autolla, ja ehdottomasti Volvo V60 käytetyllä autolla. Auto ei ole halpa huoltaa, joten tarkista, ettei edellinen omistaja ole säästänyt tässä. Tarkista esimerkiksi huoltokirja tai katso renkaat. B-merkki kertoo heti jotain edellisen omistajan rakkaudesta Volvo V60:n kaltaisen luksusaseman alla.

Mitä tulee dieselmoottoreihin. Imujärjestelmän saastuminen on ongelma, jota joskus esiintyy dieseleissä, jotka ajoivat nopeasti paljon kilometrejä. Jopa sulaneet imusarjat raportoidaan. Se on valmistettu muovista. Voit selvittää itse, vaikuttaako tämä V60:een. Kun muovi on alkanut sulaa, voi haistaa outoa hajua. Huomaat myös, että moottori pidättelee, varsinkin jos annat paljon kaasua. Viimeisenä merkkinä: moottorin valo. Tämä kaikki pitäisi ratkaista ohjelmiston muutoksella, mutta jos olet ostamassa dieselmoottorilla varustettua käytettyä Volvo V60:tä, sinun kannattaa tarkistaa tämä.

Dieselin suuttimet ovat myös asia. Ne rikkoutuvat keskimääräistä useammin ja on vaihdettava suhteellisen nopeasti. Nämä ovat erittäin hintavia.

Toinen yleinen kommentti bensiinimoottoreista. Ilmoitetut kulutusluvut ovat kaikki loistavia, etenkin ladattavien hybridiversioiden kohdalla, mutta käytännön kokemukset näyttävät olevan erilaisia. Monet kuljettajat ovat huolissaan polttoaineenkulutuksesta, joten ota se huomioon valintoja tehdessäsi ja valitse plug-in, joten pistokkeita on paljon!

Bensiini

 • B3 2,0 litran nelisylinterinen Mild Hybrid 163 hv (vuodesta 2020)
 • T4 2,0 ​​litran nelisylinterinen 190 hv (2019 – 2020)
 • B4 2,0 ​​litran nelisylinterinen Mild Hybrid 197 hv (vuodesta 2020)
 • T5 2,0 litran nelisylinterinen 250 hv (2020 asti)
 • B5 2,0 litran nelisylinterinen Mild Hybrid 250 hv (2020 – 2022)
 • T6 AWD 2,0 litran nelisylinterinen 310 hv (2018 – 2019)

diesel-

 • D3 2,0 litran nelisylinterinen 150 hv (2020 asti)
 • D4 2,0 ​​litran nelisylinterinen 190 hv (2020 asti)

Plug-in hybridi

 • T6 Recharge AWD 2.0 nelisylinterinen 340 hv (2019-2023)
 • T6 Plug-in Hybrid AWD 2,0 litran nelisylinterinen 350 hv (vuodesta 2023)
 • T8 Twin Engine AWD 2,0 litran nelisylinterinen 390 hv (2019 asti)
 • T8 Recharge AWD 2,0 litran nelisylinterinen 390 hv (2019-2021)
 • T8 Recharge Inscription AWD 2,0 litran vierclinder 455 pk (2021 – 2022)
 • T8 Plug-in Hybrid AWD 2,0 litran nelisylinterinen 455 hv (vuodesta 2022)
 • T8 AWD Polestar Engineered 2,0 litran nelisylinterinen 405 hv (2019 – 2021)
 • T8 AWD Polestar Engineered 2,0 litran nelisylinterinen 455 hv (vuodesta 2021)
volvo v60 tilaisuus

Volvo V60 2018 – nykyinen tarjous Marktplaatsilla

Marktplaatsilla on laaja valikoima käytettyjä autoja, mukaan lukien Volvo V60 2018 – nykyinen. V60 on suosittu käytetty auto, joten se on kallis.

Tätä kirjoitettaessa noin 600 kopiota Volvo V60 2018 -versiosta – nykyinen löytyy Marktplaats.nl:stä . Se alkaa varhaisella kopiolla vuodelta 2018, ja matkamittarissa on 200 000 kilometriä. Varustettu 190 hv dieselillä ja noudettavissa hintaan 18 500 euroa. Marktplaatsin kallein Volvo V60 on upouusi V60 Cross Country AWD -täyslisävaruste Plug-in Hybrid. Hintapyyntö: 85 995 euroa.

Riya
+ posts
Hei siellä! Olen Riya Singh, omistautunut äiti kokopäiväisessä seikkailussa ja osa-aikainen kotitalouspäällikkö. Äitiyden kauniissa kaaoksessa jongleeraaminen on vahvuuteni, ja minulla on ilo luoda rakastava koti perheelleni. Vanhemmuuden lisäksi kiinnostukseni kohteina ovat viihteen, autojen, politiikan ja henkisyyden monipuoliset maisemat. Olipa kyseessä vangitseva elokuva, pysyminen ajan tasalla automaailman uusimmista asioista, ajatuksia herättäviin poliittisiin keskusteluihin osallistuminen tai lohdutuksen etsiminen hengellisistä pyrkimyksistä, arvostan elämän monipuolisuutta. Liity kanssani tälle matkalle, jossa äitiyden roolit ja kotitalouden johtaminen kietoutuvat viihteen, autojen, politiikan ja henkisyyden kiehtoviin alueisiin. Jaetaan tarinoita, oivalluksia ja naurua matkan varrella!

Leave a Comment