Teknologia nostaa kitkaton vähittäiskaupan uudelle tasolle

Riya

Maksukortit, salasanat ja käyttäjätunnukset tulevat pian hevosen ja rattaiden tapaan, ja ostajat voivat aloittaa ja suorittaa tapahtuman yksinkertaisesti näyttämällä kasvonsa ja sanomalla “hei”. Ja tämä tulevaisuus on jo alkanut toteutua, toteaa ostoteknologian tarjoajien paneeli, joka esitteli innovaatioita, jotka poistavat vähittäiskaupan kitkaa äskettäisessä CES-näyttelyssä Las Vegasissa “kitkaton vähittäismyynti” -esityksen aikana.

Moderaattori Paul Gagnon, NPD Groupin varapuheenjohtaja, Washington DC:ssä sijaitseva tutkimusyhtiö, aloitti istunnon määrittelemällä kitkaton vähittäiskaupan seuraavasti:

  • Oikean tuotteen löytäminen nopeasti.
  • Nopea tai ei kassalla.
  • Varma ja nopea maksu.
  • Tapaa kuluttajia siellä, missä he ovat.
  • Tarjoaa palvelun joustavuutta.
NPD:n moderaattori Paul Gagnon esittelee tutkimusta digitaalisten ostosten kasvusta CES-konferenssissa.

Jokainen kolmesta panelististä esitteli sitten tavan, jolla teknologiset innovaatiot ovat vähentäneet asiakkaiden kitkaa.

Tietokonenäkö parantaa omatoimisuutta

Täysin fyysisessä tilassa AI-käyttöiset tietokonenäkökamerat antavat nyt vieraille mahdollisuuden tarkastella useita kohteita yhdellä tapahtumalla, kuten panelisti Mukul Dhankhar, teknologiajohtaja ja Mashginin perustaja, esitti kalifornialaisen kosketusvapaan valmistajan Palo Altossa. itsepalvelukassa kioski.

Järjestelmä on jo käytössä yli 1 800 paikassa, mukaan lukien c-kaupat, stadionit, lentokentät ja hiihtokeskukset.

Integroi fyysinen, digitaalinen

Scan & Go – dentsun sovellusvapaa, kontaktiton ostostekniikka – integroituu jälleenmyyjän sähköiseen kaupankäynti- ja kanta-asiakasalustaan, totesi panelisti Valerie Vacante, Austinissa, Texasissa toimivan yrityksen ratkaisuinnovaatioiden varatoimitusjohtaja.

Wink, San Josessa, Kaliforniassa sijaitseva biometrisiä tietoja käyttävä identiteettialusta, otti yhteyttä ostoksiin liittyvään turvallisuushaasteeseen. Ratkaisua esitellessä panelisti Deepak Jain, Winkin perustaja ja toimitusjohtaja, sanoi, että oletus siitä, että kitkaton ja turvallisuus eivät sovi yhteen, on vanhentunut.

“Päätimme haastaa tämän paradigman ja keksiä vähittäiskauppiaille, palveluntarjoajille ja rahoituslaitoksille ratkaisun, jonka avulla ne voivat tarjota kitkattoman kokemuksen, joka on laiteagnostinen, joka on monikanavainen ja joka tarjoaa myös luokkansa parhaan turvallisuuden. ” hän sanoi.

Wink käyttää sekä ääni- että kasvojentunnistusta käyttäjän tunnistamiseen ja sallii heidän kirjautua sisään ja ulos, olipa kyseessä sitten myymälässä tai verkossa. Käyttäjällä ei tarvitse olla salasanaa, käyttäjänimeä tai numeroa, kuten muisti- tai laitepohjaisissa alustoissa.

Joko myymälässä tai verkossa sovellettu Winkin ääni tervehtii asiakasta nimellä ja opastaa häntä henkilöllisyystodistuksen, tilausprosessin ja maksamisen läpi.

Biometriikka voi myös poistaa kitkan, jota asiakas kohtaa yrittäessään todistaa olevansa palkkiojäsen näyttämällä korttia tai henkilötunnusta tai skannaamalla QR-koodin, Jain sanoi.

Mukul Dhankhar, Deepak Jain, Valerie Vacante ja Paul Gagnon keskustelevat kitkattomasta vähittäiskaupasta Las Vegasin CES:ssä.

Entä vähittäiskaupan kutistuminen?

Panelistit totesivat ostajien kitkan poistamisen lisäksi, että heidän innovaationsa auttavat myös ratkaisemaan ongelman, joka on noussut esiin vastauksena itsenäisiin ostosratkaisuihin – vähittäiskaupan varkauksiin.

Dhankhar sanoi, että Mashgin ottaa kuvia jokaisesta liiketoimesta. Jos joku varastaa jotain, järjestelmä voi toimittaa kuvia jälleenmyyjille.

Lisäksi biometrinen tunnistus varoittaa vieraat siitä, että heitä tallennetaan.

“Jos kyseessä on häikäilemätön asiakas, hän tietää, että hänet tunnistetaan biometrisesti”, Dhanhkar sanoi, mikä tekee tällaisen asiakkaan todennäköisemmäksi kävellä ulos maksamattoman tuotteen kanssa tai käyttää varastettua luottokorttia.

Vacante sanoi, että paikan päällä voi olla myös myymälää valvova työntekijä, jonka läsnäolo estää varkauksia.

Kutistumisen lisäksi: varaston pienentäminen

Näyttelyhuoneen varastomäärän vähentäminen on jälleen yksi tapa estää kutistumista, panelistit totesivat, sekä auttaa vähentämään varastokustannuksia.

Vacante viittasi elintarvikekauppiaaseen, joka rajoitti hyllyvalikoimaa ja kannusti vieraita katsomaan tuotteita verkossa kotiin toimitettavaksi.

“Se auttoi kauppaa keventämään varastoa ja tarjoamaan sellaista apua saamaan haluamasi maun”, hän sanoi.

Kuluttajan yksityisyys, edullisuus

Mitä tulee biometristen tietojen toisinaan aiheuttamiin yksityisyyteen liittyviin huolenaiheisiin, panelistit sanoivat, että kuluttajien kasvava hyväksyntä teknologialle ratkaisee tämän ongelman.

“Luulen, että kuluttajat näkevät tämän kaikilla elämänaloilla”, mukaan lukien käyttö supermarketeissa, lentokentillä ja yhdistetyissä autoissa, Dhankhar sanoi. “Kamerat tekevät asioista turvallisempia.”

Mitä tulee kohtuuhintaisuuteen, jota pienemmät jälleenmyyjät ovat usein herättäneet, Jain sanoi, että uudemman teknologian pitäisi olla edullisempaa ajan myötä.

Avoinna sovittu.

“Voimme työskennellä pienten ja keskisuurten yritysten kanssa erittäin kevyeksi suunnittelun näkökulmasta… Pyrimme suunnittelemaan kaikki nämä tuotteet tavalla, jossa on kevyt, keskikokoinen ja raskas vaihtoehto”, Vacante sanoi. “Meille suunnittelun näkökulmasta haluamme tarjota enemmän esteettömyyttä – enemmän brändejä, enemmän ihmisiä ja enemmän kuluttajia.”

Digitaaliset ostokset liikkeellä

Samaan aikaan digitaalisten ostosten kasvu jatkuu.

Verkkomyynti kasvoi 44 prosentista vuonna 2019 lähes 60 prosenttiin vuonna 2020, eikä se ole juurikaan laskenut, Gagnon NPD:stä sanoi. Hän toisti lukuisia muita tutkijoita toteamalla, että pandemian aikana valloittanut kuluttajien mieltymys verkkokauppaan ei ole vähentynyt. “Ihmiset ostavat edelleen mieluummin tuotteitaan verkosta”, hän sanoi.

Toinen pandemian aiheuttama muutos on taipumus käyttää sosiaalista mediaa ostettavia tuotteita etsiessään, hän sanoi. Kuluneena jouluna 20 % kaikista ostajista käytti sosiaalista mediaa lahjoja etsiessään.

Tämä on puolestaan ​​johtanut suoramyynnin kasvuun kuluttajille.

“Brändi (toisin kuin jälleenmyyjä) on se, joka saa kaupan tapahtumaan”, Gagnon sanoi.

Riya
+ posts
Hei siellä! Olen Riya Singh, omistautunut äiti kokopäiväisessä seikkailussa ja osa-aikainen kotitalouspäällikkö. Äitiyden kauniissa kaaoksessa jongleeraaminen on vahvuuteni, ja minulla on ilo luoda rakastava koti perheelleni. Vanhemmuuden lisäksi kiinnostukseni kohteina ovat viihteen, autojen, politiikan ja henkisyyden monipuoliset maisemat. Olipa kyseessä vangitseva elokuva, pysyminen ajan tasalla automaailman uusimmista asioista, ajatuksia herättäviin poliittisiin keskusteluihin osallistuminen tai lohdutuksen etsiminen hengellisistä pyrkimyksistä, arvostan elämän monipuolisuutta. Liity kanssani tälle matkalle, jossa äitiyden roolit ja kotitalouden johtaminen kietoutuvat viihteen, autojen, politiikan ja henkisyyden kiehtoviin alueisiin. Jaetaan tarinoita, oivalluksia ja naurua matkan varrella!

Leave a Comment