Voitko ostaa Google-arvosteluja? Vaihtoehtoisia vinkkejä ja temppuja – onlinegamblingbet

Voitko ostaa Google-arvosteluja? Vaihtoehtoisia vinkkejä ja temppuja

Syitä yritysten Google-arvostelujen ostamiseen

Selvä, ollaan totta: vahva läsnäolo Googlessa on erittäin tärkeää näinä päivinä. Kaikki etsivät paikallisia yrityksiä verkosta, ja tietysti jokainen yritys haluaa olla hakutulosten kärjessä. Mutta tässä on sopimus: monet yritykset luulevat voivansa ylittää järjestelmän älykkäämpiä ostamalla arvosteluja parantaakseen arvioita. He haluavat tulla erittäin luotettaviksi ja luotettaviksi. Mutta rehellisesti sanottuna useimmat ihmiset, jotka tietävät Internetissä, voivat havaita melko helposti, mikä on todellista ja mikä väärennettyä.

Harkitsetko pikakuvakkeen käyttöä? Pieni huomio: jos alat maksaa Google-arvosteluista parantaaksesi hakukoneoptimointiasi, älä järkyty, jos Google saa kiinni ja päädyt kuumaan veteen (emmekä tarkoita vain maineesi kärsimistä) .

Pahimmassa tapauksessa? Saatat joutua oikeudellisiin ongelmiin. Joo, niin se on. Väärennettyjen arvostelujen ostamista ei vain katsota alaspäin; se on suorastaan ​​laitonta. Yhdysvaltain liittovaltion kauppakomissio (FTC) on todella torjunut tämänkaltaisia ​​asioita. Väärennetyistä kehuista maksaminen on erittäin hämärää ja huutaa melkoisesti “huijausta”.

Mutta mikä vielä tärkeämpää, rahan käyttäminen arvosteluihin on Googlen sääntöjen mukaan suuri ei-ei . Jos jäät kiinni, saatat saada rangaistuksia, tilisi jäädyttää tai mikä vielä pahempaa – saada potkut Googlesta lopullisesti. Ja pienelle yritykselle se on pahin asia, mitä voi tapahtua.

Google-arvostelujen ostamiseen liittyvät vaarat

62 % kuluttajista ilmoittaa lukeneensa väärennetyn arvostelun paikallisesta yrityksestä viimeisen vuoden aikana.

Selvä, selvitetään, miksi väärennetyt arvostelut ovat pahinta, mitä voit tehdä brändillesi, ja miksi sinun on pysyttävä erossa niistä:

Aidot Google-arvostelut

Aidot Google-arvostelut

Väärennetyt arvostelut heittävät kaiken pois. Niiden ansiosta yrityksesi on erittäin vaikea nähdä, mikä todella toimii ja mikä ei. Kun ostat väärennettyjä positiivisia tai maksat negatiivisista arvosteluista, se on kuin johtaisit yritystäsi väärään suuntaan sellaisten asioiden perusteella, joita ei koskaan tapahtunut.

On erittäin tärkeää saada todellisia arvioita asiakkailta. Ne auttavat yritystäsi ymmärtämään, missä on parantamisen varaa, ja pitävät 5 tähden arviot aidosti saatavilla. Mutta kun palautteesi on täynnä vääriä arvosteluja, menetät mahdollisuuden puuttua todellisiin ongelmiin. Mikä pahempaa, saatat tehdä päätöksiä, jotka eivät todellakaan auta liiketoimintaasi.

Arvostelujen tarkoitus on saada rehellinen käsitys siitä, miten yrityksesi menee, auttaa yritystäsi kasvamaan ja saada asiakkaat palaamaan tyytyväisinä. Mutta väärennetyt arvostelut vain sotkevat kaiken.

Väärennetyt Google-arvostelut vetävät hakukoneoptimointiasi alas

Väärennetyt Google-arvostelut vetävät hakukoneoptimointiasi alas

Väärennetyt arvostelut Googlessa voivat vahingoittaa vakavasti sijoituksiasi hakukoneissasi. Googlen tehtävänä on näyttää ihmisille luotettavia ja osuvia tuloksia, ja jos he havaitsevat vääriä arvosteluja, yrityksesi voi pudota huomattavasti. Tämä tarkoittaa, että yrityksesi saa vähemmän näkyvyyttä, mikä on suuri osuma siihen, kuinka monta asiakasta voit houkutella.

Google suhtautuu arvostelujen luotettavuuteen vakavasti. Jos yrityksesi jää kiinni ostamasta vääriä arvosteluja tai maksamasta halvasta, epärehellisestä palautteesta, voit saada rangaistuksia. Ja näiden alempien sijoitusten ansiosta harvemmat ihmiset törmäävät yritykseesi verkossa.

Rehellisillä, aidoilla arvosteluilla on myönteinen vaikutus sijoituksiisi, ja ne korostavat aidon palautteen tärkeyttä. Arvosteluillasi on avainasemassa, että yrityksesi pysyy näkyvissä ja menestyy verkossa. Muista siis, että väärennettyjen, halpojen ja muiden kuin ansaittujen viiden tähden arvostelujen ostaminen voi tehdä enemmän vahinkoa kuin hyötyä. Pysy ansaitsemassa arvostelusi oikea tapa pitää yrityksesi kukoistava Googlessa.

Väärennetyt Google-arvostelut heittävät hukkaan resurssit

Väärennetyt Google-arvostelut heittävät hukkaan resurssit

Ajan käyttäminen väärennettyjen arvostelujen tekemiseen on vain sitä, mitä voisit käyttää parantaaksesi asiakkaidesi kokemuksia. Sen sijaan, että käyttäisivät kaiken vaivan valheellisiin myönteisiin arvosteluihin, yritykset voisivat parantaa tarjontaansa – juuri siitä saat ne lailliset 5 tähden arvostelut.

Aidot, hyvät arvostelut tulevat asiakkailta, jotka todella rakastavat tekemistäsi. Se on sellainen asia, joka pitää yrityksen vahvana ajan mittaan. Miksi tuhlata energiaa vääriin arvosteluihin, kun voisit kehittää tuotteitasi, palveluitasi ja sitä, kuinka kohtelet asiakkaitasi paremmin?

Keskitymällä tekemään asioita mahtaviksi asiakkaillesi, saat hyvän nimen, mutta myös varmistat, että käytät sitä, mitä sinulla on parhaalla mahdollisella tavalla – auttaaksesi yritystäsi ja ihmisiä, jotka ostavat sinulta.

Jäljelle jääminen käyttäessäsi väärennettyjä Google-arvosteluja

Jäljelle jääminen käyttäessäsi väärennettyjä Google-arvosteluja

Väärennettyjen arvostelujen käyttäminen voi tuntua nopealta ratkaisulta, mutta itse asiassa se saa sinut takaisin pitkällä aikavälillä.

Toki väärennetyt positiiviset arvostelut saattavat herättää sinut aluksi, mutta todellisia, mahtavia arvosteluja ansaitsevat yritykset saavat asiakkaat palaamaan. Todellinen palaute luo pohjan kestävälle menestykselle ja saa asiakkaat pysymään kanssasi ja kertomaan ystävilleen kuinka mahtava olet.

Yritykset, joilla on rehellisiä arvosteluja, päihittävät aina pelaajia, houkuttelevat lisää asiakkaita ja pitävät heidät tyytyväisinä. Luottamus ja aito keskustelu, jonka saat aidoista arvosteluista, antavat sinulle vauhtia valheellisista arvosteluista johtuvan lyhytaikaisen vauhdin lisäksi.

Väärennettyjen Google-arvostelujen käyttäminen voi johtaa asiakkaiden menetykseen

Väärennettyjen Google-arvostelujen käyttäminen voi johtaa asiakkaiden menetykseen

Ihmiset luottavat arvosteluihin selvittääkseen, mihin rahansa käyttää. Jos he huomaavat, että arvostelusi ovat väärennettyjä, he tuntevat itsensä huijatuksi. Tehdyt arvostelut voivat luoda odotuksia, jotka eivät vain vastaa sitä, mitä todella tarjoat, jolloin asiakkaat pettyvät.

Kun ihmiset alkavat ajatella, että arvosteluihisi ei voi luottaa, he valitsevat todennäköisemmin yrityksen, joka näyttää rehellisemmältä. Koska monet ostopäätökset perustuvat siihen, mitä ihmiset lukevat verkossa, väärennetyistä arvosteluista kiinni jääneen yrityksen on vaikea säilyttää ja saada uusia asiakkaita. Tämä tarkoittaa, että menetät paljon aikaa ja ansaitset vähemmän rahaa. Luotettavat arvostelut ovat avainasemassa, jotta asiakkaat pysyvät uskollisina ja palaavat takaisin.

Ostetut Google-arvostelut osuvat kovaan brändiisi

Ostetut Google-arvostelut osuvat kovaan brändiisi

Väärennetyt Google-arvostelut voivat todella sotkea sitä, miten ihmiset näkevät yrityksesi. Arvostelut ovat suuria, koska ne saavat ihmiset ajattelemaan sinusta hyvää, ja kun arvostelut ovat vääriä, ne eivät kerro todellista tarjoustasi. Tämä voi saada potentiaaliset asiakkaat miettimään kahdesti, koska he turvautuvat arvosteluihin selvittääkseen, voivatko he luottaa yritykseen.

Laskeuma? Brändisi näyttää huonolta, ja ihmiset alkavat epäillä, pitäisikö heidän ostaa sinulta. Sen pitäminen todellisena ja positiivisena verkossa on erittäin tärkeää asiakkaiden houkuttelemiseksi ja pitämiseksi. Yritykset, jotka noudattavat rehellistä palautetta asiakkailta, rakentavat luottamusta, parantavat heidän imagoaan ja tulevat esiin yrityksinä, jotka todella välittävät asiakkaistaan.

Väärennettyjen Google-arvostelujen käytön oikeudelliset seuraukset

Väärennettyjen Google-arvostelujen käytön oikeudelliset seuraukset

Väärennettyjen Google-arvostelujen laatiminen voi juridisesti ajaa yrityksen kuumaan veteen. Arvostelujen laatiminen rikkoo sääntöjä useimmilla arvostelusivustoilla, mukaan lukien Google.

Jos yritys jää kiinni tekemästä tätä, se voi saada sakkoja tai jopa oikeustoimia. Verkkoarvosteluja koskevat lait ovat olemassa pitämään asiat rehellisinä ja varmistamaan, että kilpailu on reilua. Kun yrityksiä kutsutaan pilkkaamaan arvosteluja, se on varoitus muille sääntöjen noudattamisesta.

Lain noudattaminen online-arvosteluissa ei tarkoita vain eettisyyttä; se myös pitää yrityksen turvassa joutumasta oikeudellisiin ongelmiin.

Joten, tässä on sopimus: ostaminen, maksaminen tai väärennettyjen halpojen arvostelujen luominen – varsinkin ne 5 tähden arvostelut, joita ei ansaita – voi kostautua suurella tavalla. Kyse ei ole vain Googlen kiinnijäämisestä; kyse on yrityksesi pitämisestä laillisena ja arvostettuna. Lisäksi et halua olla se yritys, joka joutuu oikeudellisiin ongelmiin vain siksi, että halusit käyttää pikakuvaketta. Ole rehellinen ja anna asiakkaidesi todellisen, positiivisen palautteen puhua.

Voiko Google tunnistaa väärennetyt arvostelut?

Tietysti Googlella on nämä automaattiset suodattimet, jotka ovat kuin roskapostin ilmaisimia, ja he etsivät näitä vääriä arvosteluja. Ajatuksena vain, että vuonna 2020 Google pyyhki pois huimat 55 miljoonaa arvostelua ja pääsi eroon lähes 3 miljoonasta väärennetystä yritysprofiilista.

Googlella on älykäs algoritmi, joka poistaa väärennetyt arvostelut. Mutta he eivät selviä siitä yksin; he myös luottavat siihen, että ihmiset raportoivat kaikista hämäriltä vaikuttavista arvosteluista. Ja jos joku osoittaa sormella yritystä ostaessaan vääriä arvosteluja, Google toimii etsivänä – he tutkivat.

Ja tiedätkö mitä? Jos yritys rikkoo sääntöjä, Google ei vain pysy sivussa. He saattavat jarruttaa kyseisen yrityksen Google-yritysprofiilia tai jopa antaa heille aikakatkaisun.

Joten yritysten tulisi todella keskittyä olemaan mahtavia asiakkaidensa kanssa ja saamaan todellista palautetta hyvän maineen rakentamiseksi asiakkaiden keskuudessa. Väärennetyn arvostelutempun yrittäminen ei ole oikea tapa edetä.

Vaihtoehtoja Googlen näkyvyyden parantamiseen ilman osto-arvosteluja

Sukellaan nyt siihen, että saamme lisää Google-arvosteluja liiketoimintasi tehostamiseksi. Tässä on suunnitelma, jossa huomioidaan Googlen omia vinkkejä, mutta meidän pyöräytyksellämme saat nämä tähdet loistamaan puolestasi:

Googlen parhaat käytännöt arvostelujen kannustamiseen:

  1. Yleinen käyttöoikeus: Varmista, että asiakkaasi tarvitsevat vain Google-tilit arvostelun jättämiseen, jolloin Gmail-kohtaista osoitetta ei tarvita. Tämä laajentaa asiakkaiden mahdollisuuksia antaa palautetta.
  2. Yritysprofiilin vahvistaminen: Yrityksesi vahvistuksen saaminen Google Mapsissa ja Haussa on erittäin tärkeää. Se on perustavanlaatuinen askel asiakasarvostelujen saamiseksi ja yrityksesi näkyvyyden parantamiseen.
  3. Arvostelujen pyytäminen: Kerro asiakkaillesi, kuinka helppoa on antaa palautetta. Vaikka arvostelujen kannustamista ei suositella, kokemusten jakamisen yksinkertaisuuden korostaminen jaetun linkin kautta voi lisätä arvostelujen määrää merkittävästi.
  4. Sitoutuminen arvosteluihin: Osoita omistautumistasi olemalla vuorovaikutuksessa arvostelujen kanssa. Palautteeseen vastaaminen osoittaa potentiaalisille asiakkaille, että arvostat heidän panostaan, mikä lisää luottamusta.
  5. Kaiken palautteen arvostaminen: Esitä aito kirjo arvosteluja ja tunnusta sekä positiivinen että satunnainen negatiivinen palaute. Jokaiseen arvosteluun osallistuminen kuvaa tarkkaavaisuuttasi ja tarjoaa mahdollisuuden esitellä yrityksesi reagointikykyä tai korjata mahdolliset väärinkäsitykset.

Käytä Google-arvostelut-widgetiä

Elfsightin Google-arvostelut-widget on pakollinen hankinta yrityksille, jotka haluavat lisätä myönteisiä Google-arvosteluja. Näyttämällä aitoa asiakaspalautetta suoraan sivustollasi, se rakentaa vierailijoiden luottamusta ja rohkaisee heitä jättämään omat arvostelunsa. Elfsightin widget on suunniteltu sekä houkuttelevaksi että käyttäjäystävälliseksi, mikä lisää sivustosi sitoutumista ja hakukoneoptimointia. Tämä työkalu on välttämätön verkkomaineen ja -näkyvyyden parantamiseksi, mikä tekee siitä ratkaisevan tärkeän kasvulle ja luottamuksen luomiselle potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa.