Korjaa Instagram-virhe “Rajoitamme tiettyä toimintaa yhteisömme suojelemiseksi” – onlinegamblingbet

Korjaa Instagram-virhe “Rajoitamme tiettyä toimintaa yhteisömme suojelemiseksi”

Miksi Instagram rajoittaa tiettyä toimintaa yhteisössään

Instagram on edelleen yksi suosituimmista alustoista valokuvien jakamiseen ja yhteydenpitoon ystävien ja seuraajien kanssa. Turvallisen ja nautinnollisen ympäristön ylläpitämiseksi käyttäjilleen Instagram on kuitenkin ottanut käyttöön erilaisia ​​turvatoimia, mukaan lukien rajoituksia tietyille vuorovaikutustavoille käyttäjien ja tilien kanssa. 

Instagram inspiroi ihmisiä näkemään maailman eri tavalla , löytämään uusia kiinnostuksen kohteita ja ilmaisemaan itseään.

Jos olet nähnyt virheilmoituksen “Rajoitamme tiettyä toimintaa yhteisömme suojelemiseksi”, saatat ihmetellä, miksi Instagram pakottaa nämä rajoitukset voimaan ja mihin toimiin voit ryhtyä varmistaaksesi, että tilisi on suojattu tällaisilta virheiltä. Instagram välittää yhteisöstään, mikä tarkoittaa, että se yrittää suojella sitä rajoittamalla tiettyjä toimia.

Tässä artikkelissa perehdymme Instagramin rajoitusten taustalla oleviin syihin ja niihin navigointiin. Instagramissa voi seurata useita tapoja käsitellä postauksia, kommentteja, tarinaa tai tiliä koskevia virheitä.

Miksi näen Instagramissa viestin rajoitetusta toiminnasta?

Instagramin ensisijainen tavoite on tarjota käyttäjilleen turvallinen ja nautinnollinen kokemus rajoittaen ei-toivottuja toimia. Tämän saavuttamiseksi alusta seuraa ja panee täytäntöön sääntöjä ja ohjeita erilaisten väärinkäytösten estämiseksi. Kun kohtaat viestin, jossa lukee “Rajoitamme tiettyä toimintaa yhteisömme suojelemiseksi”, se tarkoittaa yleensä, että Instagram on havainnut tiliisi liittyvän epätavallisen tai mahdollisesti haitallisen toiminnan.

Joskus ei ole selvää, mikä tarkalleen aiheuttaa ongelmia profiilillesi. Tässä on joitain yleisiä syitä tämän virheilmoituksen näkemiseen:

 1. Liiallinen seuraaminen tai seuraamisen lopettaminen. Instagram rajoittaa käyttäjiä, jotka osallistuvat nopeaan ja liialliseen muiden tilien seuraamiseen tai seuraamisen lopettamiseen lyhyessä ajassa. Tämä käyttäytyminen voidaan nähdä roskapostina ja häiritsee käyttökokemusta, mikä tarkoittaa, että toimintaasi voidaan rajoittaa tai ne eivät ole käytettävissä jonkin aikaa.
 2. Tykkää tai kommentoi liian nopeasti. Jos tykkäät useista viesteistä tai kommentoit niitä liian nopeasti, Instagram saattaa havaita tämän automaattiseksi toiminnaksi tai roskapostiksi, joten yritys rajoittaa sitä tarjoamalla roskapostin estoratkaisun. Alustan tavoitteena on estää botteja ja automaattisia komentosarjoja olemasta yhteydessä sisältöön, kuten valokuvaan tai videoon. Odota hetki, kunnes Instagram huomaa, ettei yhteisön jäsenille ole uhkaa, ja yritä uudelleen tarkistaaksesi, onko sinua edelleen rajoitettu tai jotkin toiminnot eivät ole käytettävissä.
 3. Väkivaltaisen tai sopimattoman sisällön julkaiseminen. Instagramin yhteisön sääntöjä rikkovan sisällön, kuten graafisen väkivallan, vihapuheen tai avoimen materiaalin, jakaminen voi johtaa tilisi rajoittamiseen, joten ole hyvä julkaisujesi suhteen.
 4. Kolmannen osapuolen sovellusten käyttäminen. Kolmannen osapuolen sovellusten tai palveluiden, jotka rikkovat Instagramin käyttöehtoja, kuten sovellusten, jotka lupaavat lisätä seuraajia tai sitoutumista, käyttö voi laukaista rajoituksia. Muista, että yritys rajoittaa tällaisia ​​työkaluja yhteisössä, mikä tarkoittaa, että profiilisi voi olla poissa käytöstä, kunnes löydät ratkaisun tähän.
 5. Epäilyttävät kirjautumisprosessit. Jos Instagram havaitsee epäilyttäviä kirjautumisyrityksiä tai epätavallisia muutoksia tilisi asetuksiin, se voi rajoittaa tai rajoittaa tiliäsi tilapäisesti tietojesi suojaamiseksi.

Kuinka suojata Instagram-tiliäni virheiltä, ​​kuten rajoitettu toiminta?

Tässä on joitain ennakoivia toimenpiteitä, joilla voit varmistaa, että Instagram-tilisi pysyy vapaana virheistä, kuten rajoitetuista ja käytettävissä olevista vuorovaikutuksista. Kun tiedät nämä yksinkertaiset säännöt, sinulla ei todennäköisesti koskaan ole ongelmia rajoitusten tai rajoitusten kanssa.

Älä riko Instagramin ohjeita Tutustu Instagramin yhteisön sääntöihin ja käyttöehtoihin . Vältä julkaisemasta sisältöä, joka rikkoo näitä sääntöjä, ja ilmoita havaitsemastasi loukkaavasta tai sopimattomasta käytöksestä. Yritys rajoittaa tällaisia ​​​​toimia, mikä tarkoittaa, että lisäät eston mahdollisuuksia.
Vältä liiallista sitoutumista Muista kuinka nopeasti tilaat, peruutat tilauksen, tykkäät tai kommentoit julkaisuja. Rajoita navigointia sovelluksessa kohtuulliseen tahtiin, jotta vältytään ig-rajoitusilmoitusten laukaisemisesta. Instagram suodattaa liiallisia toimia rajoittaen niitä suojellakseen käyttäjiä roskapostilta.
Turvaa tilisi Käytä vahvoja, ainutlaatuisia salasanoja ja ota kaksivaiheinen todennus käyttöön suojataksesi ig-tilisi luvattomalta käytöltä. Tarkista säännöllisesti kirjautumisyrityksesi epäilyttävien toimien varalta. Tutustu lisää Instagram-tietoturvavinkkeihin blogin artikkelista . Tämä ratkaisu tekee profiilistasi turvallisemman, mikä tarkoittaa vähemmän mahdollisuuksia tulla rajoitetuksi tai rajoitetuksi.
Vältä käyttämästä kolmannen osapuolen sovelluksia Vältä käyttämästä kolmannen osapuolen sovelluksia tai palveluita, jotka väittävät parantavan Instagram-kokemustasi, koska ne voivat rikkoa Instagramin ehtoja ja johtaa rajoituksiin. Tällaiset työkalut rikkovat usein yrityksen käytäntöjä ja aiheuttavat haittoja joillekin alustan käyttäjille, joita yritys ei hyväksy.
Valita tarvittaessa Jos uskot, että tiliäsi rajoitettiin virheellisesti tai jos olet korjannut rajoitukseen johtaneen toiminnan, voit valittaa päätöksestä Instagramin tukikanavien kautta. Joskus tapahtuu teknisiä virheitä, mikä tarkoittaa, että profiiliasi rajoitettiin epäoikeudenmukaisesti.

Toimenpiteet “Rajoitamme tiettyä toimintaa” -virheen korjaamiseksi Instagramissa

“Rajoitamme tiettyä toimintaa yhteisömme suojelemiseksi” -virheen kohtaaminen Instagramissa voi olla turhauttavaa, mutta on olemassa toimenpiteitä, joilla voit ratkaista ongelman ja saada täyden pääsyn tilillesi. Jotkut korjaukset ovat sinun vastuullasi, kun taas joissain tilanteissa ongelmat ovat yrityksellä. Tässä on vaiheet tämän ig-virheen korjaamiseksi:

Hidasta vuorovaikutustasi

Yleisin syy tähän virheeseen on liiallinen ja nopea toiminto, kuten viestien tilaaminen, tilauksen peruuttaminen, tykkääminen tai liian nopea kommentoiminen. Ratkaise tämä ongelma hidastamalla vuorovaikutustasi Instagramin viestien ja tarinoiden kanssa. Vältä useiden tilien tilaamista tai peruuttamista lyhyessä ajassa ja rajoita nopeutta, jolla pidät tai kommentoit julkaisuja. Anna sen jäähtyä, niin virheen pitäisi lopulta poistua.

Odota hetki ja yritä uudelleen

Joskus Instagram asettaa tilapäisiä rajoituksia tilillesi estääkseen roskapostin tai epäilyttäviä prosesseja kommentoiessasi viestejä tai juttuja. Tällaisissa tapauksissa paras tapa toimia on olla kärsivällinen ja odottaa rajoituksen kumoamista. Se voi kestää muutamasta tunnista muutamaan päivään. Profiilisi saattaa pian aktivoitua uudelleen, mikä tarkoittaa, että et rikkonut sääntöjä tai käytäntöjä.

Tarkista sisältösi ja yritä uudelleen

Jos tiliäsi rajoitettiin Instagramin yhteisön sääntöjen vastaisen sisällön julkaisemisen vuoksi, tarkista aiemmat viestisi. Poista tai muokkaa kaikkea sisältöä, joka voi olla loukkaavaa, väkivaltaista tai rikkoa Instagramin käytäntöjä. Yritä uudelleen, kun olet muokannut ideaasi ratkaisuna estääksesi Instagramia rajoittamasta profiiliasi. Rajoitukset saattavat lakata asettamasta sinulle, mikä tarkoittaa, että tämä tietty sisältö oli syynä kohtaamasi ongelmaan. 

Tarkista epäilyttävät ongelmat

Varmista, että kukaan ei ole vaarantanut tiliäsi. Tarkista mahdolliset epäilyttävät kirjautumisyritykset tai luvattomat muutokset ig-tilisi asetuksiin. Jos epäilet luvatonta käyttöä, vaihda salasanasi välittömästi ja ota kaksivaiheinen todennus käyttöön turvallisuuden lisäämiseksi. Instagram-profiilisi ei ehkä ole käytettävissä ja joitain toimintoja voidaan rajoittaa suojataksesi sinua ja rajoittaaksemme haitallista vuorovaikutusta, kunnes ratkaisu löytyy.

Vältä kiellettyjä kolmannen osapuolen sovelluksia

Jos olet käyttänyt kolmannen osapuolen sovelluksia tai palveluita, jotka väittävät lisäävän Instagram-sitoutumista tai seuraajiasi, paras ratkaisu on lopettaa niiden käyttö välittömästi. Tällaiset sovellukset rikkovat usein Instagramin käyttöehtoja ja voivat johtaa tilirajoituksiin, mikä tarkoittaa, että tiettyjä toimintoja rajoitetaan tai jopa rajoitetaan. Varmista, että peruutat pääsyn kaikkiin kolmannen osapuolen sovelluksiin, jotka olet yhdistänyt Instagram-tiliisi. Kun pidät profiilin turvassa, Instagram ei todennäköisesti rajoita tai rajoittaa tiettyjä julkaisujasi, kommenttejasi, tarinoitasi ja muita toimiasi.

Ilmoita ongelmasta Instagramiin

Jos virhe toistuu ja uskot sen olevan virhe tai tiliäsi on rajoitettu epäoikeudenmukaisesti, voit ilmoittaa ongelmasta Instagramille sovelluksen kautta. Siirry profiiliisi, napauta kolmea vaakaviivaa oikeassa yläkulmassa ja napauta sitten “Asetukset”. Vieritä alas ja valitse “Ohje” ja sen jälkeen “Ilmoita ongelmasta”. Selitä tilanne ja keskity toimintoihin, jotka eivät olleet käytettävissä. Pyydä Instagram-tilisi tarkistusta ja yritä myöhemmin uudelleen.

Instagramin ohjekeskus voi auttaa sinua löytämään ratkaisun tiliisi, viesteihin tai profiilin katseluun liittyviin virheisiin.

Ota yhteyttä Instagram-tukeen saadaksesi ratkaisuja

Jos mikään muu epäonnistuu, voit yrittää ottaa yhteyttä Instagramin tukitiimiin ja pyytää heiltä järkevää ratkaisua. Voit tehdä tämän käymällä heidän verkkosivustonsa Instagram-ohjekeskuksessa ja lähettämällä tukipyynnön. Muista antaa mahdollisimman paljon tietoja ongelmasta ja tilistäsi.

Muista tulevaisuuden ig-navigointi

Muista Instagram-toimintasi, jotta tämä virhe ei toistu tulevaisuudessa. Noudata Instagramin ohjeita ja vältä kaikkea käytöstä, joka saattaa näyttää roskapostilta tai rikkoa sen käytäntöjä. Ylläpidä tervettä ja aitoa sitoutumista alustan kanssa.

Muista, että Instagramin rajoitukset ovat käytössä ratkaisuna turvallisen ja nautinnollisen ympäristön ylläpitämiseen ja kaikkien käyttäjien suojelemiseen. Noudattamalla näitä toimenpiteitä ja noudattamalla Instagramin sääntöjä voit ratkaista “Rajoitamme tiettyä toimintaa yhteisömme suojelemiseksi” -virheen ja jatkaa käyttöympäristön käyttöä ilman häiriöitä.

Muut virheet, jotka rajoittavat tai rajoittavat Instagram-kokemusta

Jos uskot, että jokin muu tekee tietyistä toiminnoista poissa Instagram-tililläsi, huomaa joitain samankaltaisia ​​ongelmia ja niiden vianetsintäratkaisuja.

Instagram on suosittu sosiaalisen median alusta, mutta kuten mikä tahansa verkkopalvelu, se voi joskus kohdata teknisiä ongelmia tai virheitä, jotka voivat olla käyttäjille turhauttavia. Tässä on joitain yleisiä Instagram-virheitä tai -ongelmia, joita käyttäjät voivat kohdata, sekä mahdollisia ratkaisuja:

Kirjautumisongelmat

 • Hälytysilmoitus. “Anteeksi, pyyntösi kanssa oli ongelma.”
 • Mahdollinen ratkaisu. Yritä nollata salasanasi, jos et pääse kirjautumaan sisään. Varmista, että käytät oikeita kirjautumistietoja ja tarkista, onko Internet-yhteytesi ongelmia. Jos ongelma jatkuu eikä profiiliin kirjautuminen ole käytettävissä, voit ottaa yhteyttä Instagram-tukeen ja kysyä, miksi he rajoittivat profiiliasi.

Valokuvien tai videoiden lataaminen ei onnistu

 • Hälytysilmoitus. “Valokuvasi tai videosi lataamisessa oli ongelma.”
 • Mahdollinen ratkaisu. Tarkista Internet-yhteytesi. Varmista, että tiedostosi koko ei ylitä Instagramin rajoja (1080×1350 pikseliä kuville ja 60 sekuntia videoille). Jos lataus ei edelleenkään ole käytettävissä, yritä kirjautua ulos ja takaisin sisään tai asenna Instagram-sovellus uudelleen.

Tutki sivu ei lataudu

 • Hälytysilmoitus. Tutustu sivuun, jossa näkyy “Syötettä ei voitu päivittää”.
 • Mahdollinen ratkaisu. Tämä ongelma on usein väliaikainen. Yritä päivittää Tutki-sivu, tyhjennä sovelluksesi välimuisti tai käynnistä laite uudelleen. Jos ongelma jatkuu, Instagramissa saattaa olla teknisiä ongelmia. Voit myös tarkistaa Instagramin viralliselta tilasivulta päivityksiä palveluhäiriöistä.

Et voi lähettää kommentteja tai tykätä viesteistä

 • Hälytysilmoitus. “Toiminto estetty” tai “Rajoitamme tiettyä toimintaa yhteisömme suojelemiseksi.”
 • Mahdollinen ratkaisu. Näitä virheitä ilmenee usein, kun käsittelet sisältöä liian nopeasti tai rikot Instagramin ohjeita, mikä tarkoittaa, että teet tiettyjä toimia liian voimakkaasti. Hidasta tarinasi katselua, tykkäämistä, kommentointia jne., odota rajoituksen kumoamista tai ilmoita ongelmasta Instagramiin, jos uskot sen olevan virhe.

Virhe suorassa viestinnässä

 • Hälytysilmoitus. “Viestiä ei lähetetty” tai “Viestiäsi ei voitu lähettää”. Yritä uudelleen.”
 • Mahdollinen ratkaisu. Tarkista internetyhteytesi, varmista, että käytät Instagram-sovelluksen uusinta versiota, ja yritä lähettää viesti uudelleen. Jos ongelma jatkuu, kirjaudu ulos ja kirjaudu takaisin sisään tai poista sovellus ja asenna se uudelleen.

Tili poistettu käytöstä tai deaktivoitu

 • Hälytysilmoitus. “Tilisi on poistettu käytöstä ehtojemme rikkomisen vuoksi.”
 • Mahdollinen ratkaisu. Jos tilisi on poistettu käytöstä, voit yrittää valittaa päätöksestä Instagramin tukikanavien kautta. Ole valmis antamaan kaikki tarvittavat tiedot henkilöllisyytesi todistamiseksi ja ongelman ratkaisemiseksi. Instagram voi rajoittaa tiettyjä toimintoja käyttäjille, jotka ovat olleet passiivisia julkaisujen, tykkäysten ja kommenttien kanssa liian kauan.

Hashtag-ongelmat

 • Hälytysilmoitus. “Tämä hashtag on kielletty” tai “Tälle hashtagille ei löytynyt tuloksia.”
 • Mahdollinen ratkaisu. Jos hashtag on kielletty, se johtuu yleensä siitä, että se liittyy Instagramin sääntöjen rikkomiseen. Vältä kiellettyjen hashtagejen käyttöä ja varmista, että sisältösi on Instagramin käytäntöjen mukainen, jotta julkaisujasi ei rajoiteta tai ne eivät ole saatavilla. Kielletyt hashtagit ovat ennakoitavissa ja muistuttavat yleisiä julkaisurajoituksia: ne eivät saa sisältää vihaa ja sopimatonta puhetta sekä syrjintää ja väärinkäyttöä.

Profiili- tai biomuutoksia ei tallenneta

 • Hälytysilmoitus. Muutoksia profiilitietoihisi tai kuvaukseen ei tallenneta.
 • Mahdollinen ratkaisu. Tarkista, onko kuvauksessasi erikoismerkkejä tai liiallista muotoilua, koska tämä voi aiheuttaa ongelmia. Varmista, että sinulla on vakaa Internet-yhteys, ja yritä tallentaa muutokset uudelleen. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Instagram-tukeen.

Ongelmia Instagram-tarinoiden kanssa

 • Hälytysilmoitus. Ongelmia tarinoiden lataamisessa, katselemisessa tai jakamisessa.
 • Mahdollinen ratkaisu. Tyhjennä sovelluksesi välimuisti, varmista, että sinulla on vahva internetyhteys ja yritä uudelleen. Jos sinulla on ongelmia muiden viestien katselemisessa, se voi olla väliaikainen ongelma heidän kohdallaan.

On tärkeää huomata, että tietyt Instagram-virheet voivat liittyä väliaikaisiin teknisiin ongelmiin Instagramin puolella, mikä tarkoittaa, että sinua ei varsinaisesti ole kielletty tai rajoitettu. Tällaisissa tapauksissa paras ratkaisu on usein odottaa, että Instagram ratkaisee ongelman. Jos kohtaat jatkuvia ongelmia, Instagramin tukitiimin ottaminen sovelluksen tai verkkosivuston kautta voi auttaa löytämään ratkaisun, jolla yritys lopettaa profiilisi rajoittamisen.

Usein kysyttyä skenaarioista, kun Instagram rajoittaa tiettyä toimintaa yhteisön suojelemiseksi

Yhteenvetona suosittelemme, että katsot Instagramissa tätä koskevan UKK-luettelon ja lisävirheitä, jotta sovelluksesi eivät rajoittuisi, eivät ole käytettävissä tai rajoitetut. Vastaukset yleisiin kysymyksiin varmistavat positiivisen ig-kokemuksesi tililläsi ja rajoittavat matkallasi olevien virheiden määrää.