Kuinka lisätä WhatsApp-keskustelu Wix-sivustolle ilmaiseksi? – onlinegamblingbet

Kuinka lisätä WhatsApp-keskustelu Wix-sivustolle ilmaiseksi?

Upota WhatsApp-chat auttaaksesi asiakkaita Wix-verkkosivustolla

Yhteyden muodostaminen verkkosivustosi kävijöihin reaaliajassa voi merkittävästi parantaa käyttäjien sitoutumista ja asiakaspalvelua. Siellä Wixin Elfsight WhatsApp Chat -sovellus tulee peliin. Tämän käyttäjäystävällisen sovelluksen avulla voit upottaa WhatsApp Chatin saumattomasti Wix-verkkosivustollesi, mikä tarjoaa kävijöille nopeimman tavan ottaa sinuun yhteyttä. Olipa kyseessä asiakkaiden tiedustelut, tuki tai palaute, chat-sovellus varmistaa, että olet vain napsautuksen päässä.

Kuvittele, kuinka kätevästi asiakkaat voivat aloittaa chatin WhatsAppin kautta selatessaan tuotteitasi tai palveluitasi, mikä johtaa välittömään viestintään ja mahdollisesti korkeampiin tulosprosentteihin. Tämä kooditon WhatsApp-ratkaisu on erityisen hyödyllinen yrityksille, jotka haluavat tarjota reaaliaikaista tukea tai kerätä liidejä suoraan Wix-verkkosivustonsa kautta.

WhatsApp Chat -sovelluksen luominen Wix-verkkosivustollesi on helppoa. Noudata näitä yksinkertaisia ​​ohjeita live- demossamme :

 1. Valitse Wix-verkkosivustollesi parhaiten sopivan widgetin sijainti ja tyyli.
 2. Yhdistä WhatsApp-numerosi sovelluksen asetuksiin suoraa viestiä varten.
 3. Mukauta chatin ulkoasua, mukaan lukien kuplakuvake ja tervetuloviesti.
 4. Lisää luotu HTML-koodinpätkä Wix-verkkosivustollesi, ja olet valmis!

Kuinka WhatsApp Chat voi auttaa sinua ja Wix-asiakkaitasi?

Kun teet liiketoimintaa verkossa, nopea ja tehokas viestintä on avainasemassa, joten WhatsApp Chat -widgetien yhdistäminen Wix-sivustoihin muuttaa yritysten vuorovaikutusta asiakkaidensa kanssa. Tässä artikkelissa tutkitaan monia etuja, joita WhatsApp Chat -widget tuo sekä verkkosivustojen omistajille että heidän vierailijoilleen, erityisesti niille, jotka toimivat Wix-alustojen kautta.

Edut Wix-verkkosivustojen omistajille

 1. Välitön viestintä. WhatsApp Chat -widget lisää mahdollisuuksia reaaliaikaiseen viestintään, jolloin yritysten omistajat voivat vastata nopeasti asiakkaiden tiedusteluihin, mikä parantaa asiakaspalvelua.
 2. Lisääntynyt sitoutuminen. Tutun ja helposti lähestyttävän chat-alustan tarjoaminen widgetin kautta rohkaisee asiakkaita aloittamaan keskusteluja, mikä lisää sitoutumista.
 3. Tehostettu asiakastuki. Widget mahdollistaa tehokkaan tuen verkkosivustoilla WhatsApp-sovelluksen kautta, ja se tukee kuvien, äänimuistiinpanojen ja asiakirjojen jakamista tehokkaampaan ongelmanratkaisuun.
WhatsApp Chat for Wix esikatselu 1
 1. Markkinoiden laajentaminen. WhatsAppin laaja suosio luo yrityksille loistavan tien tavoittaa kansainvälisiä asiakkaita helposti.
 2. Automaattiset vastaukset. Widgetissä konfiguroidut automaattiset tervehdykset tai vastaukset varmistavat asiakkaiden kyselyjen välittömän kuittauksen myös aukioloaikojen ulkopuolella.
 3. Tiedonkeruu ja yksityisyys. Turvallinen tiedonvaihto WhatsAppin kautta varmistaa sekä yritys- että asiakastietojen suojan ja lisää luottamusta.
 4. Markkinoinnin työkalu. Widgetiä voidaan käyttää markkinointiin, päivitysten tai mainosviestien lähettämiseen suoraan asiakkaille henkilökohtaisen käyttökokemuksen saamiseksi.

Edut Wix-verkkosivuston vierailijoille

 1. Helppokäyttöisyys. Koodittoman WhatsApp-widgetin yhdistäminen verkkosivustoon tarkoittaa, että asiakkaat voivat käyttää tuttua käyttöliittymää ilman ylimääräisiä kirjautumisia tai latauksia.
 2. Nopeat ratkaisut. Asiakkaat voivat saada nopeita vastauksia, mikä parantaa ostokokemustaan ​​ja vähentää tiedonhakuun kuluvaa aikaa.
 3. Henkilökohtainen vuorovaikutus. Kahdenkeskinen chat-muoto mahdollistaa henkilökohtaisen viestinnän WhatsAppin kautta, mikä saa asiakkaat tuntemaan olonsa arvostetummaksi.
 4. Helppokäyttöinen asiakaspalvelu. Widget varmistaa, että apu on vain viestin päässä, mikä on erityisen kätevää mobiilikäyttäjille.
WhatsApp Chat for Wix esikatselu 2
 1. Yksityisyys ja turvallisuus. Päästä päähän -salaus WhatsApp-keskusteluissa varmistaa jaetun tiedon yksityisyyden ja turvallisuuden.
 2. Multimediaviestintä. Asiakkaat voivat lähettää kuvia tai videoita ostopäätöksissään.
 3. Reaaliaikaiset ilmoitukset. Päivitysten vastaanottaminen tiedusteluista, tilauksista tai kampanjoista suoraan yhdistetyn WhatsAppin kautta parantaa asiakaskokemusta.

WhatsApp Chat -widgetin upottaminen Wix-sivustoihin on strateginen askel, joka parantaa verkkoliiketoimintaa ja asiakkaiden vuorovaikutusta. Yrityksille se tarjoaa parempaa asiakaspalvelua, lisääntynyttä sitoutumista ja laajempaa markkina-aluetta. Wix-verkkosivuston vierailijoille se tarjoaa mukavuutta, henkilökohtaista viestintää ja turvallisuuden tunnetta. Tämän tekniikan käyttöönotto on välttämätöntä kaikille edistyksellisille yrityksille, jotka haluavat menestyä nykypäivän digitaalisilla markkinoilla.

Elfsight luo ja päivittää widgetejä, kuten WhatsApp

Elfsight on sitoutunut jatkuvaan parantamiseen ja innovaatioihin varmistaakseen, että widgetimme, mukaan lukien Wix WhatsApp Chat, pysyvät nykyisten markkina- ja verkkosivustotrendien kärjessä. Tämä omistautuminen pysyä merkityksellisenä ja tehokkaana näkyy tarjoamiemme ominaisuuksien laajassa valikoimassa. Alla hahmotellaan Elfsight-widgetien 10 avainominaisuutta, joista jokainen on suunniteltu harkitusti parantamaan käyttökokemusta ja mukautumaan muuttuviin digitaalisiin tarpeisiin.

Responsiivinen muotoilu WhatsApp Chat -widget on suunniteltu täysin reagoivaksi, mikä takaa, että se näyttää ja toimii täydellisesti kaikilla verkkosivustoilla ja laitteilla, olipa kyseessä sitten työpöytä tai älypuhelin. Tämä reagointikyky on avainasemassa yhtenäisen käyttökokemuksen ylläpitämisessä kaikilla alustoilla.
Mukautettava WhatsApp- käyttöliittymä Wixiin lisätty WhatsApp Chat tarjoaa laajan mukautuksen, jonka avulla voit muokata sen ulkoasua vastaamaan verkkosivustosi brändäystä. Tämä räätälöintitaso auttaa ylläpitämään yhtenäisen ja ammattimaisen ulkoasun koko verkkosivustollasi.
Helppo integrointi Elfsight WhatsApp -widget voidaan yhdistää vaivattomasti verkkosivustoihin, eikä se vaadi erityisiä koodaustaitoja. Tämä lisäämisen helppous on suuri etu Wix-verkkosivustojen omistajille, jotka haluavat parantaa verkkosivustonsa toimivuutta ilman teknisiä monimutkaisia ​​tekijöitä.
Reaaliaikaiset päivitykset Kooditon Wix WhatsApp Chat -widgetimme saa jatkuvasti päivityksiä, mikä varmistaa, että se on aina varustettu uusimmilla ominaisuuksilla ja parannuksilla. Nämä päivitykset ovat ratkaisevan tärkeitä, jotta Wix-verkkosivustosi chat-toiminnallisuus pysyy huippuluokan ja luotettavana.
Monikielinen tuki WhatsApp Chat -widget tukee useita kieliä, joten se on ihanteellinen verkkosivustoratkaisu maailmanlaajuisille yrityksille, jotka haluavat kommunikoida tehokkaasti monipuolisen asiakaskunnan kanssa.
Sosiaalisen median integrointi Lisätty WhatsApp-widget mahdollistaa helpon linkittämisen eri sosiaalisen median alustoihin, mikä lisää mahdollisuuksia asiakkaiden vuorovaikutukseen ja sisällön jakamiseen. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen sosiaalisten verkostojen hyödyntämisessä verkkosivustosi yleisön laajentamiseksi.
Interaktiivinen käyttökokemus Elfsightin WhatsApp Chat on suunniteltu aktivoimaan verkkosivuston käyttäjät napsautettavien linkkien ja animoitujen tehosteiden avulla. Tällainen interaktiivisuus voi merkittävästi parantaa vierailijoiden sitoutumista ja verkkosivustosi sivuilla vietettyä aikaa.
Vahva asiakastuki Elfsight tarjoaa kattavan tuen Wix WhatsApp Chat -widgetille, mikä varmistaa, että kaikkiin kysymyksiin tai ongelmiin vastataan nopeasti. Tämän tasoinen tuki on elintärkeää widgetin suorituskyvyn ja käyttäjätyytyväisyyden ylläpitämiseksi.

Nämä ominaisuudet osoittavat Elfsightin sitoutumisen tarjota monipuolisia ja laadukkaita ratkaisuja verkkosivujen parantamiseen. Olipa kyseessä Wix WhatsApp Chat -widget tai jokin muu tarjous, keskitymme lisäämään laatua, toimivuutta ja käyttäjäystävällisiä kokemuksia verkkosivustoille. Saat lisätietoja WhatsApp Chat -widgetin ominaisuuksista, jotka löytävät kaikki mahdolliset edut, lisäämällä sen heidän verkkosivustolleen.

Lisää mukautettu WhatsApp-keskustelu Wix-sivuille helposti

Nyt kun olet tutustunut sen hienoihin ominaisuuksiin, hyödynnämme niitä integroimalla sovellus verkkosivustosi sivuille. Tämä prosessi on suoraviivainen helposti seurattavien ohjeidemme avulla. Saadaksesi visuaalinen käsitys, miksi et aloittaisi katsomalla YouTube-videomme koodittoman WhatsApp Chat -laajennuksen lisäämisestä Wix-verkkosivustollesi? Kun olet nähnyt sen toiminnassa, palaa tänne tutustuaksesi yksityiskohtaisiin tekstiopetusohjelmiimme, jotka opastavat sinua jokaisessa vaiheessa.

Opetusohjelmat WhatsApp Chat -laajennuksen lisäämiseksi tietylle Wix-verkkosivuston sivulle
Oppaat lisätäksesi WhatsApp Chat -laajennuksen kaikille Wix-verkkosivustosi sivuille
Opetusohjelmat kelluvan WhatsApp Chat -laajennuksen lisäämiseksi kaikille Wix-verkkosivustosi sivuille

Eikö se ollut yksinkertaista? Olet nyt hallinnut Elfsight WhatsApp Chat -laajennuksen lisäämisen Wix-verkkosivustollesi selkeiden opetusohjelmien avulla! Jos sinulla on vielä kysyttävää tai tarvitset lisäapua, Elfsightin ohjekeskus on aina valmis tukemaan sinua. Vieraile meillä saadaksesi lisäohjeita verkkosivustosi sivujen parantamiseen WhatsApp-laajennuksella ja muilla Elfsight-ratkaisuilla. Hyvää chattailua!

Esimerkkejä siitä, mitä WhatsApp Wixille voi olla

On aina parempi nähdä tulokset omin silmin. Siksi näytämme sinulle esimerkkejä siitä, mitä voit luoda Elfsightilla. Nämä ideat voivat toimia perustana verkkosivustosi koodittomille laajennuksille WhatsAppilla.

Yleinen live-chat

Ensisijaisesti Wixin verkkosivuille lisätyn koodittoman WhatsApp-viestintäohjelman yleisin käyttö on General Live Messenger. Floating bubble -ominaisuuden ansiosta tämä sanansaattaja pysyy huomaamattomana, mutta silti jatkuvasti käyttäjien käytettävissä. Se käyttää tunnettua messenger-kuvaketta kuplan sisällä, ja itse messenger-ikkunassa on mukautettuja WhatsApp-värejä, mikä ylläpitää tuttua ja käyttäjäystävällistä käyttöliittymää.

WhatsApp Chat Wixille esimerkki 1

Tuki-chat

Siirryttäessä Support Messengeriin, tämä esimerkki esittelee selkeästi otsikkokuvan, jossa näkyy asiakastuen asiantuntija. Sen alla olevaa kuvatekstiä käytetään taitavasti osoittamaan odotettu vastausaika, mikä takaa käyttäjille, että he ovat tekemisissä todellisen henkilön kanssa. Tämä suunnittelu on erityisen tehokas teknisen tuen järjestämiseen, mikä edistää henkilökohtaisempaa ja luotettavampaa vuorovaikutusta.

WhatsApp Chat Wixille esimerkki 2

Myynti Chat

Sales Messengerin tapauksessa laaja käyttöliittymän räätälöinti on muuttanut messenger-ikkunan ainutlaatuiseksi ja eläväksi työkaluksi. Erityisesti otsikko on sävytetty mustaksi, kun taas Start Messenger -painike erottuu punaisena, mikä poikkeaa alkuperäisestä mallistaan. Lisäksi otsikossa näkyy kuva johtajasta sekä hänen nimensä ja asemansa. Tämä lähestymistapa on tärkeä lisättäessä WhatsApp-viestintäverkkosivustoille uusien myyntimahdollisuuksien houkuttelemiseksi.

WhatsApp Chat Wixille esimerkki 3

Varauskeskustelu

Varausviestintä palvelee erityistä tarkoitusta auttaessaan asiakkaita varausten tekemisessä. Sen tervetuloviesti tarjoaa ennakoivasti apua vaihtoehtojen tutkimiseen, mikä rohkaisee asiakkaita aloittamaan keskustelun. Otsikko ja messenger-kupla ovat väriltään tummansinisiä, mikä muistuttaa tunnettua varauspalvelua, kun taas Start messenger -painike säilyttää alkuperäisen vihreän sävyn ja sisältää WhatsApp-kuvakkeen, joka yhdistää saumattomasti brändi-identiteetin toimivuuteen.

WhatsApp Chat Wixille esimerkki 4

Palaute Chat

Lopuksi Feedback Messenger erottuu kelluvalla kuplamuodollaan, jonka asiakkaat voivat jakaa näkemyksensä. Tämä kupla on mukautettu tekstillä ja näyttää uusia viestejä osoittavan merkin. Napsauttamalla kuplaa näkyviin tulee Wix WhatsApp -viestintäikkunasi, jossa on kuva managerista ja hänen nimensä. Mielenkiintoista on, että valokuva voidaan valita laajasta galleriastamme, mikä varmistaa, että se sopii jokaiseen tarpeeseen ja mieltymykseen. Tämä järjestely on erityisen suotuisa asiakaspalautteen keräämiseen interaktiivisella ja kiinnostavalla tavalla.